Päätin karata tuossa lauantaina suoraan töiden jälkeen Rovaniemelle ilman tietokonetta ja palasin juuri. Pahoittelen siis kun en etukäteen varoittanut useamman päivän päivitystauosta. Ei tosin sillä, että näitä nyt ei minulle sattuisi useammin kuin silloin tällöin.


LAUANTAI:


Olin Tiimarissa pitkästä aikaa töissä ja oli mukavaa kun minun ei tarvinut saada ainuttakaan mustelmaa, auringonpolttamaa tai sääskenpuremaa työaikana. Luksusta. Päivän paras asiakas kommentti tuli kun kaupassa oli käymässä äiti kahden hulivilitytön kanssa, jotka heiluttelivat tavaroita vaarallisesti ja tappelivat.
"NYT OLKAA HILJAA TAI TUO MYYJÄ TULEE JA KANTAA TEIDÄT NISKASTA ULOS!!"

0_o?! Olin nähtävästi niin julman näköinen, että minulla pystyi pelottelemaan lapsia. Molemmat tytöt katsoivat minua lievästi säikähtäneenä, enkä oikein tiennyt pitäisikö minun hymyillä niinkuin asiakasmyyjän kuuluu vai irvistää, jotta äidin uhkaus olisi todentuntuisempi. Päädyin ilmeettömyyteen ja monimerkitykselliseen kulmankohotukseen.

SUNNUNTAI:

Ihana, sääsketön Rovaniemi <3 Kotipaikallani vietetään jotain ennätyssääskikesää. En ole herkkä hyttysille, mutta kun täällä ei pysty aukaisemaan suutaan pihalla ilman, että joutuu nielemään muutaman ötökän. Ärsyttävää.
No, Rovaniemellä ei ole ainuttakaan hyttystä missään, keskustan liepeillä nyt ainakaan. Kävin huitomattomislenkillä ja nautin hiljaisuudesta.
Illalla kävin katsomassa Twilight-Epäilys -elokuvan, josta kerron tarkemmin joku toinen päivä. Pakko vaan sanoa, että jos joku nyt ei huomaa sitä EI ESIAVIOLLISELLE SEKSILLE -kampanjaa, minkä tuo sarja pitää sisällään niin olette sokeita.

MAANANTAI:

Kävin shoppailemassa! Meni paljon rahaa, mutta sain kasan ihania vaattehia. Paras ostos oli ehdottomasti uudet rinkattomat rintaliivit, jotka kävin hankkimassa ihan oikeasta alusvaateliikkeestä. Luonnollisesti sovitin ensimmäisenä kokoa 75A, jotka nähtyään myyjä huokaisi syvään ja toi sopivamman koon. Lopulta poistuin kaupasta koon 65D kanssa. Tästä lähin käyn aina tuossa liikkeessä. Naisellisuusitsetuntoni loikkasi läpi Revontulen.
Illalla Mörri, vanha tuttuni kävi kylässä. Ei olla nähty sitten viime vuoden. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa ja tuijotella huomattavasti kasvaneita hauiksia. Itse en ollut parhaimmillani, koska hermostuksissani olin syönyt kaikki vierasvarakeksit ennalta.
No, joidenkin täytyy uhrautua muiden linjojen puolesta.

TIISTAI:

Makasin tunnin takapihallani sijaitsevan leikkikentän vieressä bikineissä ja otin rusketusta selkääni. God bless the sääsketön Rovaniemi.
Aloin vakavasti miettiä, että helle kyllä turvottaa, koska oloni oli kuin armeijan panssaivaunulla koko päivän. Toki tuntemusta voi edesauttaa se, että söin 3/4 osaa lasagnettesta jäätelön jälkiruuaksi. Tämän jälkeen käytiin Mörrin kanssa syömässä Amarillossa ja ostettiin jäätelöt. Iltapalaksi söin lisää jäätelöä.

örgh.

Kevyesti kärähtänyt lapin kulta.
Nähtävästi painoni kertyy myös silmäpusseihini? :D
Kuka muu inhoaa niitä päiviä, kun pitäisi saada puettua päälle mustat tai nudet rintaliivit ja ainoat yläosaan sopivat ovat väriltään valkoiset? I hate those days.

KESKIVIIKKO:

Tulin takaisin Sodankylään ja tunnen oloni tankkeriksi. No, ehkä ensi kesänä bikinikunnossa.