"Tykkäätkö itse sukkahousuista, ja mitä mieltä olet siitä, jos mies käyttää sukkahousuja?"

Tykkään sukkahousuista. Itseasiassa minun on lähes pakko käyttää sukkahousuja aina kun pukeudun mekkoon tai hameeseen, koska astetta muhkummat reiteni hankaavat ihanasti yhteen ja ilman mitään suojaa saisin mahtavat hankaumat sisäreisiini pidemmän päälle. Lisäksi ilman sukkahoususukkia korkokengissä saisin hankaumat päkiöihini, niin nekin ovat käytössä lähes aina kun korkkarit jalkaani pistän.
Lisäksi sukkahousut ovat armollisia meille naisille, joiden säärien iho ei ole virheetön ja upea. Omia koparoitani koristaa mahtava raskausarpiverkosto ja selluliittiakin löytyy, vaikkakin se on vähentynyt paljon tämän vuoden aikana kiitos ruokavalion ja liikunnan. Naistenlehdet olivat sittenkin oikeassa :D
Jos on kauniit sääret niin ne näyttävät paremmilta paljaina kuin sukkiksissa, mutta jos sääret eivät omaa silmää miellytä niin on ihan oikeutettua verhota ne niin halutessaan.
Kalsareiden sijaan en sukkahousuja käytä, koska omasta mielestäni ne eivät lämmitä paskaakaan. Talvella housujeni alla on ihan lidlistä ostetut kalsarit. Ei mitkään legginssit.

Mitä miesten sukkahousujen käyttämiseen tulee niin olen sitä mieltä, että miehellä on oikeus käyttää sukkahousuja siinä missä naisten on oikein käyttää miesten boksereita. Merkittävin ero lienee siinä, että kun nainen käyttää miesten boksereita niin miesten mielestä siinä on jotain seksikästä, kun taas sukkis-mies värisyttää vain harvan naisen libidoa. Mutta jos mies on muuten täydellinen pakkaus niin sallittakoon hänelle myös sukkahousut, käytettiinhän niitä barokki-aikanakin. Lisäksi eihän sitä omista "omituisista" tavoistaan tarvitse edes kertoa muille. On minullakin monta sellaista takataskussa ja kukaan ei tiedä niistä. Muah.

"ootko poliittisesti enemmän oikeella vai vasemmalla ?!"

Ei aavistustakaan. Voin myöntää, etten tiedä hölkäsen pöläystä politiikasta. En edes ymmärrä mitä eroa on oikealla ja vasemmalla mitä politiikan saralle tulee. Sen tiedän, että keskusta on keskellä. Kai?
Viime eduskuntavaaleissa taisin äänestää vihreiden edustajaa vain siksi, että vaalikone suositteli minulle häntä. Kunnallisvaaleissa äänestän lähes poikkeuksetta kokoomusta, mutta eduskuntavaaleissa en kyseistä puoluetta kannattaisi. En muista miksi, mutta joskus minulla oli selkeä syy  tähän ja se EI ollut se, että en kyseiseen aikaan pitänyt sinisestä väristä.

"Koska sulla alko menkat?"

Kuningataräidin 100-vuotissyntymäpäivänä 4.8.2000
Helppo muistaa tuo :D

"Mitä mieltä olet pettämisestä? Voisitko antaa sen anteeksi? Entä voisitko olla toinen nainen?"

Väärinhän se on, mutta jokainen tapaus on erilainen. Esimerkiksi en ymmärrä sitä, että mies hakee seksiä suhteen ulkopuolelta silloin kun naisella on menkat ja nainen ei halua tuolloin harrastaa seksiä (kyllä, tällainenkin syy on kuultu). Järveen tuollaiset miehet. Mutta jos suhde vetelee viimeisiään, rakkaus puuttuu, läheisyys puuttuu ja jostain syystä ei olla tajuttu erota, mutta sortuu kuitenkin toiseen mieheen/naiseen niin sen voisi ymmärtääkin ihan. Lisäksi jos suhde on henkisesti/fyysisesti väkivaltainen ja siitä ei uskalla lähteä niin on tavallaan aika normaalia etsiä hellyyttä ja läheisyyttä jostain muualta.
Mutta pääsääntöisesti pettäminen on toki väärin. Kerran itse antaisin sen anteeksi, toista kertaa en.
En usko, että kovin helposti alkaisin olemaan kenellekään toinen nainen. Jos homma tulee selville niin minuthan murhataan sänkyyni, koska petetty nainen on ihan saatanan vaarallinen ja vaikka syy on aina enemmän pettäjässä kuin "petostoverissa" (etenkin jos petostoveri on vapaa tekemään mitä lystää) niin eipä se toinenkaan nainen pulmunen ole ja ansaitseekin jonkin asteisen höykytyksen. Myönnän toki flirttailleeni varattujen(kin) miesten kanssa, mutta en ole koskenut. Itse ajattelen, että flirttailu on aika normaalia käytöstä ihmisille ja se piristää ja jos se ei johda sen pidemmälle niin turha siitä on kumppania hirteen vetää.