Julien blogista nappasin itselleni haasteen listata viisi seksikkäintä miestä maan päällä. Yllättävän hankalaa, koska minulla on lähinnä vain muutamia täyskuolauskohteita, mutta kun hieman kaivoi niin löytyihän ne pari puuttuvaakin. Sääli kun en kehtaa muutamaa omien kylien poikaa tähän listata, mutta pari aika hottista löytyy näiltäkin huudeilta. :D Kavereiden kanssa aina typerä hymy leviää naamalle kun ne kävelee ohi. Aijai. No, asiaan.

Listassa mennään käänteisessä järjestyksessä.

5. Tuomas Holopainen

En yleensä innostu kovin helposti pitkistä honkkeli-miehistä, mutta kun sen yhdistää mystiseen ilmeeseen, loistavaan musiikkiin ja ääripörrötettäviin hiuksiin niin aijaijai. Sydämeni valahti mahalaukkuuni kun Levin keikalla sain sekunniksi katsekontaktin tähän mieheen ja hymyilen sille muistolle varmaan seuraavat kaksikymmentä viisi vuotta.

 

4. Jude Law

Blondeissa miehissä on vaan jotain mikä vetoaa minuun. Ja hymy... ja nuo silmät. Upottavat silmät <3 Lapsenhoitajan kanssa vehtaava ihana pikku shittiäinen <3

Hymyinen

3. Samuli Vauramo

Poika, sinä olet smurffi!

Aika lyhyt, hyvin suloinen. Mietin kauan otanko tätä kyseistä herraa seksikkyyslistalle, mutta kyllähän tätä kiksauttaisi. Ja kun kauemman aikaa mietin, niin ampaisee listassa vielä Jude Law'n ohitse. Olen vaan niin helppoa kauraa jos miehellä on ihanat silmät ja hän osaa katsoa niillä. Sääli kun itse osaan lähinnä tuijottaa ahdistelevasti.

2. Gerard Butler

MIES!

Mies! Oikea mies. Ei liian kiiltokuvamainen ja täydellinen, vaan löytyy juuri sitä miehisyyttä, jota jokainen nainen ainakin hetkittäin kaipaa. On kokoa ja on näköä. Näköä nyt ainakin. Hurjasti näköä. Ja se AKSENTTI! Skotlantiin! Ja myös Irlantiin, koska Butlerin irkku-aksentti P.S. I love you -leffassa oli jotain kohtuuttoman upeaa. *kuolaava hymiö*
Ja roolisuoritus esim. Oopperan kummituksessa. Typerä hymy pysykööt naamallani foreva.

1. No tarviiko edes kertoa kuka?


Niin, joko kerroin, että jos mies osaa katsoa niin minä sulan, murenen, muutun laavavirraksi ja valun polvilleni?