Minulla ei ole tukenani ja muistinani blogiani, eikä vanhaa päiväkirjaanikaan tässä, joten kirjoitan tämän vuosiyhteenvedon suoraan huonosta muististani.

TOUKOKUU 2009

Tapasin pari kertaa Sudenpennun kanssa. Yhdeksänkymppisten viehätys ei kyllä auennut minulle ollenkaan, mutta ehkä se mystinen 88 goes 90's onnistuu vain jos mies on vanhempi. Muita miehiä tähän kuukauteen ei muistaakseni kuullutkaan.

KESÄKUU 2009

Lyhyt polkumme Sudenpennun kanssa lähti lopullisesti haarautumaan kesäkuun alussa ja on pysynyt haarautuneena tähän päivään asti. Emme ole oikein missään tekemisissä nytkään. Yritämme toki tervehtiä toisiamme baarissa, mutta hän tervehtii niin hiljaisesti, että minä en kuule ja kun minä tervehdin häntä niin hän katselee lähinnä kattolamppuja. Hämmentävää.
Kesäkuussa taas polkuni Herra Hiiren kanssa lähenivät hetkeksi. Vedin hänen kanssaan tanssimaratonia Filmifestareiden aikaan ja jälkeen päin sain kuulla, että Hiiriseni kehui kyseistä baaria siksi, että minä olin ollut siellä. Aaaws.

HEINÄKUU 2009

En muista kävikö Hiiri luonani kylässä heinäkuussa vai elokuussa, mutta sovitaan, että se oli elokuussa. Ei kun heinäkuussa. Ei kun taisi se olla elokuussa? No aivan sama, tapasimme pari kertaa heinäkuussa ja hän kävi myös viettämässä viikonloppua kanssani Rovaniemellä heinä-elokuussa. Mukavaa oli, vaikka itselleni oli selvää jo alusta asti, ettei tästä mitään True Love -tarinaa tule, jossa kohtaisimme romanttisesti pari vuotta ”eron” jälkeen ja tajuaisimme, että siinähän se oikea onkin. Ei ole.

ELOKUU 2009

Muistaakseni Herra Hiiri alkoi tässä tai seuraavassa kuussa seurustella vakavasti tuttuni kanssa. Kieltämättä kismitti olla JÄLLEEN se saamarin ponnistuslauta kohti unelmien parisuhdetta, mutta kun tarvitsen miehen, en hiirtä niin en kauaa jaksanut murehtia. Tapaisinpa joskus itseni kaltaisen miehen, josta minun olisi hyvä ponnistaa kohti unelmieni prinssiä. Elokuu meni kaverin häissä kaasoillessa ja miesrintamalla oli hiiren hiljaista. Korjaan, hiirettömän hiljaista, koska sain MYYYYYYYN <3

SYYSKUU 2009

Tsiisus aika rientää. Muistaakseni syyskuun suurin tapahtuma miesrintamalla oli se, kun kävin syömässä hampurilaisaterian kaveripoikani luona? Hän on muuten edelleen hamppariaterian velkaa minulle. Miehet. Hitaanpuoleisia olentoja.

 

LOKAKUU 2009

Tässä kuussa taisin lopullisesti ymmärtää sen, että minä en saa olla missään tekemisissä Puppyn kanssa, koska nähtävästi kaltaiseni ratsastusta ja kuorolaulua harrastava akateeminen absolutisti on huonoa seuraa herkässä kasvuiässä olevalle koiranpennulle. Lokakuussa muistaakseni taisin myös ihastua aika vahvasti läheiseen ihmiseen ja loppukuu menikin päätä pöytään hakatessa.

 

MARRASKUU 2009

Marraskuussa oli kyllä yksi aika jännittävä tapahtuma, mutta en taida kertoa siitä ennen kuin joskus syksyllä, jahka ensiksi tarkistan yhden jutun :D Miesrintamalla hiljaista. Kärsin edelleen ihastumisesta ja pyrin pääsemään siitä eroon ilman vakavia vauriota sosiaaliseen ympäristööni. Onnistuinkin aika hyvin, itseasiassa.

JOULUKUU 2009

Joulukuu oli toivottoman tylsää aikaa miesrintamalla, kunnes loppukuusta jotain vipinää alkoi tapahtua. Sääli kun tälläkin jutulla oli kestoa tyypilliset kolme tuntia baarissa ja kiitokseksi kyydistä en saanut edes kylmää kättä. Eli sen kerran kun isken silmäni mieheen ja kuvittelen iskeväni hänet niin hän haluaa vain ilmaisen kyydin. Jumalauta mikä saunatonttu.

 

TAMMIKUU 2010

Tässä kuussa sain huomata, että en taidakaan olla pelkästään unelmien ponnistuslauta miehille unelmien naisten luokse, vaan olen myös unelmien höylälauta miehille, joilla on jo unelmiensa nainen. Liian monta ehdotusta varatuilta miehiltä mm. Blogini sähköpostiin ja muutama kiiltelevä kihlasormus baaritiskillä sai höyryn nousemaan korvistani. Mitä jos unelmieni mies on jo unelmiensa naisen kanssa? Vai onko unelmieni mies sittenkin jumissa ihan väärän naisen kanssa?

 

HELMIKUU 2010

Smurffit alkoivat tulla elämääni. Hyväryhtinen ja kovaääninen lihaskimppu sullottuna 168 senttimetriin vei sydämeni hetkeksi. Kuitenkin jo alusta asti tiesin, että tässä smurffissa ei ole mitään mainitsemisen arvoista, sillä hän antoi minulle lähinnä puolen tunnin varoitusaikoja, joiden aikana jouduin mm. Siivoamaan, käymään suihkussa, sheivaamaan sääreni ja vaihtamaan vaatteeni yhtä aikaa. Tuollaiset miehet eivät ole kivoja.

 

MAALISKUU 2010

Sain jälleen huomata merkittävän vaikutusvaltani miehiin, sillä laitoin maaliskuussa yhdelle eksälleni viestin, että ”olisitpa joskus sinkku kun olet käymässä Lapissa” ja seuraavana päivänä hänen FB-siviilisäätynsä muuttui parisuhteessa olevasta sinkuksi. Wooooouuuu. No, hän tulee ehkä kesäkuussa Lappiin ja käsittääkseni hän on edelleen sinkku ja hyvin todennäköisesti minäkin olen. Peukut pystyhyn!

HUHTIKUU 2010

Salasuhteeni ystäväpoikaani vain vahvistui kun molemmat alkoivat nähdä toisistaan yhä enemmän ja yhä kiihkeämpiä unia. Olenkin varma, että tiedostamaton ID:ni on vakavassa parisuhteessa minulle hampurilaisen velkaa olevaan ystäväiseni tiedostamattoman kanssa. Mielenkiintoista, mielenkiintoista. Ei sinänsä yllättävää, koska olinhan itsekin ”suhteessa” pitkän ajan ihmiseen, joka oli minulle velkaa monta kymppiä moooooonta kuukautta. Huhtikuu oli aika... No, tavallaan hiljaista, tavallaan ei. Smurffeja piisasi ja toisaalta niistä suurin osa osoittautui saunatontuiksi. Onneksi yhden smurffin mielenkiinto-pisteet pompsahtivat tässä vasta huimasti ylöspäin. Enkä kerro miksi. Hähää!

TOUKOKUU 2010

Samaa mitä huhtikuussa. Romanttisia unia kaverista, eikä yhtään Andreas Thorkildsenista. Vietin jonkun aikaa liian kauan erään Saunatontun (os. Smurffi) kanssa, mutta onneksi järkeni palasi yhtä nopeasti kuin selluliitti takareisiini. Huomaan olevani jälleen samassa pisteessä kuin viime toukokuussa. Vuosi täynnä pääasiassa vääriä tai sopimattomia miehiä tai oikeita miehiä ihan väärään aikaan. Tietynlaista kasvua lienee kuitenkin havaittavissa, koska pystyn nyt päästämään irti aika nopeasti enkä jää roikkumaan oikeastaan kenenkään. Osaan myös hieman paremmin pitää useampaa ovea auki yhtä aikaa ja toisaalta myös tarvittaessa heittäytyä syöksyllä ihastukseen vain päätyäkseni mahallani kivikkoon. Mutta mitäs pienistä. Ihastuminen on ihanaa kuitenkin.