Sodankylässä parasta aikaa vuodesta on elokuva-festivaalit, jotka alkoivat keskiviikkona ja päättyvät tänään. Itse olen ikävuodestani 16.v ollut kaukana töissä festareiden aikana ja viikonloppuisinkaan ei jaksa kovin paljoa siellä riekkua. Olen nähnyt muistaakseni huimat KAKSI elokuvaa näillä festivaaleilla ja nekin olivat Tyttö, sinä olet tähti ja Miehen työ, eli hirveän kultturelliksi en ole ikinä heittäytynyt. Joskus on haaveena olla vapaalla festariviikko ja käydä katsomassa kunnolla elokuvia kun niitä kerran naapurissa jatkuvalla syötöllä pyörii.

Btw. Olavi Uusivirta ja Salkkarien Kasper ovat ainakin olleet täällä perjantaina. :D Wuhuu! Itse olin liikenteessä eilen, mutta en bongaillut ketään muuta julkkista kuin Stepan, mikä nyt ei mitenkään merkittävä saavutus ole, sillä muistaakseni istuin hänen vieressään silloin kun saimme ylioppilaslakit. Hitto, oon melkein sukua julkkikselle.

Kansa kutsuu filmifestareitamme nimellä filmipoikkifestarit.

Allekirjoittaneella oli ainakin hetkittäin filmi poikki festareilla. Siinä kokiksessa oli saletisti jotain muutakin kuin kokista.

Oikeasti festari-iltamme koostui lähinnä seuraavista toiminnoista:

Haaparakastajattarena toimimisesta

Uusien kenkien ääriolosuhdetestauksesta

Talttahammastiikerinä murisemisesta

Talttahammastiikerinä hyökkäämisestä

Rähjäisen viettelevistä tanssiliikkeistä


Pullistelu kuvien ottamisesta

Ja kaikesta muustakin hyvin julkaisukelvottomasta.

Ilta oli oikein onnistunut, vaikka virta meiltä loppuikin siinä puoli kahden aikaan. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä flirttailin avoimesti ihan uuden ja uppo-oudon miehen kanssa. Lopulta väläytin hänelle kutsuvimman hymyni, jonka jälkeen mies ei enää vilkaissutkaan minuun. Nähtävästi mies siis oli hiiri kun talttahammastiikeri onnistui karkoittamaan hänet etuhampaillaan. Mutta no, parempi flaksi ensi kerralla!

Onneksi kohta on juhannus ja pääsen noitumaan turhat miehet hevonkuusikkoon elämästäni. Ne on historiaa! Ne on niin historiaa, ettei edes Aristoteles muista niitä kun ne on niin vanha juttu.

Ai niin. Ei ne varmaan ymmärrä mikä taikka kuka on Aristoteles.

BTW. Aristoteles on antiikin kreikan filosofi.

Ai niin. Ei ne varmaan tajua sanoja antiikin Kreikka ja filosofi, koska ne on niin tonttuja ja kuuluvat saunan taakse. HEIPPA.