Laadukkaat smurffit ovat harvassa, mikä innostaa kieroja miehiä toteuttamaan feikki-smurffeja. Hyväuskoinen ja onnellinen nainen voi tuhlata kuukausia feikki-smurffin kanssa, ennen kuin huomaa, että jotain on pahasti pielessä.

Hän ei olekaan törmännyt Smurffiin.

Hän on törmännyt saastaiseen saunatonttuun.

Saunatonttu muistuttaa ulkonäöllisesti huomattavan paljon smurffia. Pituutta on vaivaiset 175 cm (minun kohdallani) jos sitäkään, painoa saman verran kuin samanpituisella naisella ja ilme päättäväisen söpö ja järkähtämättömän itsevarma. Sisältö taas samaa silppua kuin monella kauniilla kakulla. Saunatontut ovat yleensä luonteeltaan kuin liian suurella egolla varustetut playah-miehet nyt yleensä ovat. Heihin ei voi luottaa, he pitävät naista itsestään selvyytenä, he vaihtavat naista vähintään kerran kuukaudessa tai pyörittävät kahtatuhattaviittäsataakuuttatoista yksilöä yhtä aikaa omassa pienessä karusellissaan. Hän puhuu kauniita, muttei tarkoita mitään. Hän lupaa sitä ja tätä, muttei toteuta niitä kuin äärimmäisen vaaran uhatessa ts. nainen on sanonut lähtevänsä lopullisesti. Sitä saunatonttu ei kestä. Saunatonttu päättää koska juttu alkaa ja koska se loppuu! Naiselta ei kysytä! Nainen saa tietää asiasta silloin kun tonttu kertoo olevansa mökkeilemässä tyttöystävänsä kanssa tai grillailemassa pieniä viattomia lapsukaisia heinäpellolla. Saunatonttu on helevetinmoinen kusipää ja jos kohtaatte sellaisen niin manatkaa heidän housujensa nauhat/vyö kiertymään tiukasti heidän hiippalakkinsa kulkusten ympärille.

Manauksen jälkeen eräs tonttu valitti FB-statuksessaan, kuinka kravatti kuristaa hänen kapoista kurkkuaan. Taisi heittää taikani sihti puolella metrillä tällä kertaa, mutta pääasia on se, että joku mulkku muuttuu siniseksi, niin onnistuu se smurffien matkinta ensi kerralla paremmin ETTÄS TIIÄTTE!

Piä grillis.