Ok, minun piti kirjoittaa kattava juhannusnoitapostaus, mutta aika loppuukin kesken ja koska osa ehkä haluaa tehdä samat taiat niin selostan ne lyhyesti ja syöksyn sen jälkeen katsastamaan naapuriini muuttaneen kaverini kämppää. Jeij!

"TONTUT METHÄN"-taika.

Kirjoita lyhyt ja ytimekäs jäähyväiskirje sille naiselle/miehelle, jonka haluat pois sydämestäsi. Sano kaikki ne asiat, jotka haluaisit hänelle sanoa ja kirjoita ylös syyt MIKSI et enää halua häntä mentaalista puoltasi järkyttämään. Tämän jälkeen polta kirje/kirjeet juhannuskokossa/makkaranuotiossa/wherever ja tunne, kuinka tontun painoinen taakka nousee harteiltasi. Aamulla kun heräät et tunne enää tarvetta ottaa yhteyttä kyseiseen ihmiseen ja kun hän ottaa yhteyttä sinuun, sydämesi ei mene solmuun ja pystyt toimimaan ennen kaikkea järkevästi = torjuvasti.

Muista kuitenkin, että kirjeiden polttaminen kannattaa suorittaa ulkona (kuten myös juhannuskokon sytyttäminen) ja että taika ei takaa sitä, etteikö mies jäisi roikkumaan sinuun. Tärkeintä on se, että sinä saat sanottavasi sanottua ja et tunne enää mitään tarvetta sanoa niitä uudelleen.


Toki voit manata palamisen aikana että

"Poistu, poistu pikkutonttu
sydämeni syövereistä
sinne ei oo  asiata
saunatontun sanasilla

juokse kauas joen yli
taikka taakse Tammerkosken
Painu pohjan perukoilta,
Suomenmaalta suksi Saksaan

Saunan taakse taaperra nyt
Siellä kyyki koko kesä
Tyttö tämä taakseen jättää / pohjan poika pois nyt nakkaa
Turhan tontun taivasalle."Hyvää juhannusta kaikille toivottaa noitaneiti Serafina.

 

P.S. Muista nukkua yöllä vasemman jalan sukka väärinpäin jalassa niin näet unta Siitä Oikeasta! Itsehän näin unta kerran Tuomas Holopaisesta, saa nähdä kuka on vuorossa ensi yönä ;D