Päivällä oli vielä ihan näpsäkkä ja hoikahko. Hiukset olivat ojennuksessa ja keskikesän ahmiminen ei ollut vielä aktivoitunut ruokailussani.

Tivoliin lähtiessä päätin avata hiukseni ja vaihtaa paitani liehuvampaan malliin, koska keskikesän ahminen aktivoitui aika radikaalisti jo ennen varsinaista illanviettoa. En muuten oikein ymmärrä, että millaisesta mielenterveysongelmasta olen kärsinyt silloin kun olen ajatellut näiden arskojen jotenkin sopivan naamaani? John Lennon, once again. Ja otsis ois aika jees.
Kuten kuvasta huomaatte, Rovaniemi on selkeästi Euroopan suurin kaupunki.

Maailmanpyörän jälkeen päätin käydä hieman hankkimassa pöyheyttä hiuksiini. Kyseisen laitteen valjaat jäivät jotenkin löysiksi kohdallani ja heiluinkin aika holtittomasti penkilläni ja sain mahtavat mustelmat lonkkiini. Enemmän kävi sääliksi samasta vaivasta kärsivää nuorta miestä, jonka kulkusista tuli varmaan lautaset. Autsii.

Sitten kävin onkimassa itselleni playboy-seuraa. Tästä kuvasta suoranainen fotogeneettinen alamäki alkoikin.

Tivolin tiputuslaite aiheutti mukavia väristyksiä vatsanpohjaan. Todennäköisesti kuolisin väristyksiin Linnanmäen hieman isommassa versiossa tästä tiputtajasta. Hrr.. I want there!

Tivolin jälkeen päätettiin, että emme ole todellakaan ahmineet tarpeeksi ja juhannuksena pitää aina saada jossainmäärin grillattua ruokaa niin päätimme kokeilla ensimmäistä kertaa Drive In -mäkkäriä. Puhumispömpelö tuli todella yllättäen kohdalle ja paikalla ollut työntekijä sai varmaan hyvät naurut jo siitä, kun pohdimme isoon ääneen pitääkö tuohon puhua, täytyykö painaa jotain ja mistä täältä näkee mitä ruokaa täällä on. Emme ehtineet yhtään suunnitella tilausta kun täytyi jo tilata ja ainoa asia, mitä muistin mäkkärissä olevan oli Big Mac -ateria, jonka tosin esitin muodossa Bit Mat -ateria.
Jussiruokamme oli siis BitMat-ateria ja söimme sen katsoen samalla He's Just Not That Into You -elokuvaa, jonka jälkeen olikin hyvä suorittaa taikoja.

Juhannuksena jätin jäähyväiset kolmelle He's just not that into you -miehelle. Kuten huomaatte, viestit eivät päättyneet ainakaan sanoihin P.S. I love you.

Sitten me poltettiin viestit pakanallisesti naisten katalogin päällä. MUAHAHA.

Viestit myös luettiin ääneen. Taian tehoa lisää se, että sen lukemiseen eläytyy elein ja ilmein. Plussaa sai myös jos demonstroi saalistavan kissaeläimen tappajan katsetta.
Sääli kun tämä taika ei tuonut minulle otsahiuksia.

Enkelipallo oli mukana monessa kuvassa vahvistamassa taiamme pakanallista voimaa. Tässä kohtaa pystyimme kuulemaan Väärien Miesten tuskanhuudot, kun heidän palaamisensa estettiin iäksi. Pari lappua ei tosin millään suostunut palamaan kunnolla ja yhteenkin jouduttiin tuhlaamaan kuusi-seitsemän tulitikkua ennen kuin se oli lopullisesti tuhoutunut.
Kuvasta ehkä tarkkasilmäisimmät huomaavat, että olen vankasti raskaana. BitMat-junior katosi kuitenkin kuin pieru saharaan seuraavana päivänä.

Juhannukseen kuuluu kuitenkin myös Oikean Miehen etsiminen ja se vaati onnellista kukkien poimintaa. Ja mikäs se onnellinen ollessa kun Väärien Miesten aiheuttama hartiataakka on nostettu pois.


Flower for our Dream men! Ikävä kyllä en nähnyt unta Tuomas Holopaisesta enkä edes Andreas Thorkildsenista. Näin unta hänestä, josta olen nähnyt unia viimeiset puoli vuotta. Hauskintahan tässä unessa oli se, että unessa kolme miestä oli kaapannut kotini tjsp. ja pääsin kuin pääsinkin sieltä karkuun ja menin tämän unistalkkaukseni kohteen luokse ja piristyin heti kun huomasin, että hän etsi sanoja lauluun "smurffilta suukon mä sain" :D

Aamulla yritin sitten saada suloista kuvaa minusta ja Myystä dataamassa, mutta huomasinkin taltioinneeni metsänistutuksen aiheuttamat vauriot.
Ikävä muuten huomata, että parin viikon takaisessa kuvassa nähty muhkea reisilihas on nähtävästi valahtanut  juhannusahmimisen vuoksi väärään paikkaan.

No, onneksi työt loppuivat niin voin alkaa treenata koparani takaisin bikinikuosiin.