Hömppä-nainen uskoo sinisilmäisesti sellaisiinkin asioihin, joihin ei olisi uskomista. Sen vuoksi pistänkin nyt suosikkioraakkelini Regina-lehden kesähoroskoopin tarkkaan syyniin ja otan selvää toteutuuko mikään ja jos toteutuu niin mikä ja kuinka tarkasti. BADABUM.

(Totta näitä saa netissä julkaista?)

Härkä - Syviä tunteita

Tunnerintamalla: Tunteesi ovat vahvat, etkä epäröi tunnustaa niitä. Tulet saamaan myös vastakaikua, mutta kaikki ei tule kuitenkaan menemään aivan suunnitelmiesi mukaisesti. Silloin on tärkeää osata sopeutua. (Toisin sanoen minä tunnustan tänä kesänä tunteeni ihastukselleni, saan vastakaikua, mutta en välttämättä täydellistä parisuhdetta?)

Erotiikassa: Itseluttamuksesi ja eroottinen minäsi vahvistuvat, kun opit hyväksymään kehosi virheineen kaikkineen. Apuna tässä on kumppani, joka ei säästele kehujaan.

Vapaa-ajalla: Ystäväsi osoittautuvat entistä tärkeämmiksi ja jopa henkireiäksi, kun rakkausasioissa tulee murkia matkaan ja kaipaat etäisyyttä. Heillä on myös hyviä neuvoja, joiden avulla asiat saadaan raiteilleen. (eli kun ihastukseni ei haluakkaan vakavaa parisuhdetta kanssani niin Satu potkii minut kauemmaksi tuosta notjustthatinto-miehestä. Kiitos!)

Uusi tuttavuus: Skorpioni 
Luottohenkilö: Kauris (Eipäs, kun kalat)
Sydämentykytyksiä: Leijona (Herra X? Ei kiitos nyt kuitenkaan)
Kiihkoa: Kaksosen kanssa (Olenkin aina halunnut kaksosen lakanoihini)
Jotain vakampaa: toisen härän kanssa (Sonni se olla pitää)

Sinussa viehättää: nautinnonhaluinen persoonallisuutesi, jonka kanssa tavallinen koti.iltakin voi muuttua aistinautintojen riemujuhlaksi. (Ja tämä ei todennäköisesti viittaa jäätävään kykyyni tehdä uskomattoman herkullista makaronimössöä tai mikropuuroa?)

Parantamisen varaa: on pitkävihaisuudessasi. Murjottaminen ja mykkäkoulu eivät edistä riitojen ratkaisemista, joten opettele myöntymään ja sovittelemaan. (En minä ole pitkävihainen. Minä joko olen väleissä tai en ole.)

Panosta erityisesti: erotiikkaan, sillä tulet löytämään uusia puolia itsestäsi, jos vaan uskallat antautua kokonaan. (it's a deal!)

Ikimuistoisia tilanteita: elokuinen rakkaudentunnustus, joka vahvistaa  sitä tunnetta, joka sinulla on ollut ji pitkään. Etäisyyttä arkeen tuovat ystävät, jotka ovat valmiita lähtemän kanssasi vaikka toiselle puolelle Suomea, jos se tuntuu sillä hetkellä hyvältä. (Me ollaankin Sadun kanssa lähdössä Tampereelle kesällä ja se on toisella puolella Suomea :D Taidan siis tunnustaa tunteeni elokuussa? Jes, aikaa on siis kerätä rohkeutta)

Tilaisuus oppia: avautuu, kun ymmärrät, ettei jotakin toimimatonta tapaa kannata jatkaa loputtomiin. Jos tulevaisuus ei näytä lupaavalta, vaihda sen suuntaa. (Eli potkaistaan pellolle eräs Sheikki)

Ilahduttavin sattuma: tunteittesi kohde llättää sinut loppukesästä tavalla, josta olet haaveillut. Luvassa on sekä romantiikan- että intohimontäyteinen ilta. (Eli elokuussa kun kerron tunteeni ihastukselleni niin hän vastaa niihin ja kantaa minut sängylle katkaisematta selkäänsä. Aivan.)

Yllätyt: Hemmotteluhetkestä
Innostut: uudesta kesäisestä harrastuksesta
Varo: toimasta syämesi äänen vastaisesti.

Kuumia hetkiä: on tiedossa erityisesti teille kahdelle varatulla kesäretkellä.
Mieleenpainuvaa: kehut, joita saat ulkomuodostasi.
Oleellista tässä kesässä: hyviin hetkiin keskittyminen.
Kesän ihanin hetki: Sylissä herääminen aamuauringon säteisiin (
minä en herää kenenkään sylistä edes 90cm leveällä sängyllä, koska vaadin omaa tilaa... Epäilen siis.)
Kesän jälkeen: tiedä vastauksen sydämesi kysymykseen
. NO JO ON AIKAKIN.

Eli tähän siis palaillaan tuossa syyskuun alussa ja katsotaan miten Regina 6/2010 osaa hommansa härän osalta.