"Kuka uskaltaa, kuka uskaltaa märälle mättäälle istahtaa" on takuuvarma hittibiisi supersuositulta Fenii and the WetPants -yhtyeeltä.

Kun olet nainen miestenhommissa sinulle jatkuvasti hoetaan "Älä väsytä itseäsi, älä rasita itseäsi, otan sinulta vähän näitä taimia, mutta sinä saat tämän laatikon". Mutta jos on mies miesten töissä niin sanotaan "jaksaa vielä, painaa painaa!, istuta nyt vaan vielä tuo laatikko! Kannapa tuon tyvärenki laatikot autolle!" Sillä, että tyväri istuttaa seitsemättä kesää ja poika kolmatta ei ole mitään merkitystä. Eikä edes sillä, että tyväri on poikaa isompi.

Miehet ovat välillä yhtä rentouttavia kuin lempeän tyyni kesäilma. Kesäisenä yönä. Metsä-Lapissa. Pahimpaan räkkäaikaan. Suon välittömässä läheisyydessä.

Miehen mielestä on pelkuruutta pelätä kymmenen vuotta etukäteen kuollakseen synnytystä ja vaatia jo nyt suunniteltua keisarinleikkausta. Minusta se on vain ymmärrettävää ottaen huomioon kipukammoni ja repeävän välilihan aiheuttamat ennakkopelkotilat. Voitin tekstiviestitaistelun toteamalla, että "Ok, se ei ole pelkuruutta, eikä ymmärrettävää. Se on ymmärrettävää pelkuruutta HAHA IN YOUR FACE MISTER!" Me so adult.


Haluan, että pankkitilini on kuin minitaimilaatikko - ei tyhjene koskaan. (Minitaimilaatikossa on 600 taimea)

On äärimmäisen ärsyttävää, kun päässäsi soi pari tuntia putkeen KIMURANTTI-tunnari, mutta että sana kimurantti on korvattu sanalla: MINITAIMET!  tittitiditidi tittititiditidi tittitiditidi MINITAIMET!

Silloin kun väsyttää, ja ei millään haluaisi lähtiä kylän raitille, niin ei kannata lähteä, koska kun on tarpeeksi väsynyt niin edes battery ei voi piristää niin paljon, että suupielet liikahtaisivat edes milliä ylöspäin.

Taidan laittaa takaisin nukkumaan, että jaksaa naureskella illan Euroviisu-iltamissa with da best gööls. Ja syödä hyvin huonosti!

Söin salaa papan fanipaloja, ja ne kostivat minulle keskellä korpea suuren kuusen suojissa. Pappa on hyvä vaan ja syö suklaakeksinsä jatkossa ihan yksin.