Tällä leveyspiirillä alkoholittomat drinksut ovat ei-minkään makuisia, jonka vuoksi kuljen baareissa lähinnä tanssimisen vuoksi. Tanssilattialla on myös helppo katsastaa illan miestarjontaa ja monesti saa todeta sen, että parhaimmat yksilöt ovat istumassa tanssilattian laitamilla eivätkä tanssimassa. Ja miksiköhän?

1.  Taistelevat metsot

Jossain välissä nousuhumalaa jokin alfauros saa päähänsä tarttua kaveriaan niskaotteella ja sitten aletaan pomppia kimpassa masai-hyppyjä Ei siinä pahemmin katsota onko ympärillä muita ihmisiä ja jos on, niin heidät napataan mukaan "juhlimaan". Kerran riippakorvikseni tarttui urhean masai-soturin adidas-paitaan kiinni ja jouduin väkisin hyppimään mukana. Ei kiva.
Yleensä taisteleviin metsoihin liittyy myös kisailu siitä kuka kaataa ja kenet juuri siihen vasta läikkyneeseen kaljalammikkoon tanssilattian keskelle. Ikävä kyllä lattiakosketukseen joutuu yleensä joku sivullinen ja pienikokoinen nainen. Itse omistan näillä leveyspiireillä sellaisen massaylivoiman, että minuun törmäävät kaatuvat, en minä. Kieltämättä se saa välillä miettimään, että kannattaisiko jatkossa jättää ne hornetit sinne hyllyyn ja syödä vähärasvaisia ja nahattomia kanapaloja keitettynä. Njäh, maku ennen kaikkea.

2. Right Said Fred

Kuuma, kuumempi, hinkuttaja. Ulkonäöllisistä puitteistaan huolimatta sonnien sonni käy soolotanssia vetävää naista takaapäin kiinni ja pyrkii aukaisemaan vetoketjunsa naisen hameenhelmalla. Nainen kääntyy ja luo mieheen itse Perkeleen persereiänkin umpeen jäädyttävän katsahduksen ja kysyy: "Oletko varma, että haluat halvaantua noin nuorella iällä?"
Itseasiassa kyseessä voisi olla vaikka seudun komein kundi, mutta monet naiset eivät pidä siitä, että heille vieraat, puolitutut tai edes tutut käyvät heihin yllättäen käsiksi. Poikaystävät, hoidot ja ihastukset ovat asia erikseen. Epäilen myös, etteivät kaikki miehetkään välttämättä innostu siitä, että umpitunnelissa oleva nainen työntää farkkupeppuaan miehen haaruksia kohti julkisella paikalla. Toisaalta en ole koskaan ollut todistamassa tapausta, jossa mies EI olisi kieltäytynyt kunniasta hinkutustanssiin? 
Ehkä olen vain tylsis?

3. Yksinäiset sudet.


Yksinäinen susi huomaa tanssilattialla kiinnostavia naaraita ja päättää lähteä parin rohkaisuryypyn jälkeen esittämään soidin tanssiaan. Hän hivuttautuu naaraslauman viereen, mutta ei käy kiinni. Hän vaan tanssahtelee ylhäisessä yksinäisyydessään ja toivoo, että joku tulisi hänen seurakseen. Yleensä yksinäinen susi ei ole kovin taitava tanssillisesti, saatika rytmillisesti ja naiset katselevat häntä hymyillen (ei ihastuksesta vaan hihistyksestä). Tavallaan yksinäiset sudet ovat todella söpöjä, mutta toisaalta heistä on vaara kuoriutua Right Said Fredejä, jotka yllättäen hyökkäävät saaliinsa kimppuun ja yllä kuvattu tapahtumaketju hyytävine katseineen on jälleen valmis. Tästä syystä monesti tanssilattialla huomaa naaraiden keikkuvan kauemmas beta-sudesta, joka jää hämmentyneenä jatkamaan tekotaiteellista liikehdintäänsä.

4. Sirkkeli

Jos yksinäinen susi oli rytmillisesti vajaa niin sirkkeli on liiankin rytmikäs. Hänen raajansa vetävät raivokasta angry-hiphoppia suuntaan jos toiseenkin tuplanopeudella, oli biisi mikä hyvänsä. Petri Nygårdin aikana Sirkkeli näyttää jopa varsin taitavalta ja eläytyvältä baaritanssijalta, mutta kun sama tyyli jatkuu Shakiran She Wolfin soidessa niin kanssatanssijoiden kasvoille nousee huvittuneet ilmeet.
Sirkkeli tanssii yleensä kavereidensa kanssa ja hänen varsin provosoiva ja jopa väkivaltainen tyylinsä johtaa yleensä metsojen taisteluun tai siihen, että hänet hyljätään tanssilattialle, mistä seuraa yksinäinen suteutuminen: liikkeet rauhallistuvat ja epävarmuus kadottaa rytmitajun. Alkava ahdistus päätetään estää naisen läheisyydellä, joka johtaa jäätäviin katseisiin ja selkärangannaksautusuhkauksiin.

5. Grr...

Täytyy myöntää, että mikään ei ole niin suuri ilo silmälle kuin se, että mies tanssii hyvin ja rytmissä mutta samalla miehekkään itsevarmasti jopa ilman kahden promillen humalaa. Näitä kevyeen hipidihop-tyyliin tanssivia miehiä naiset yleensä myös baarissa katselevat pitkää ja lähestyvät joko juttelumielessä tai peppu pitkällä kevyttä hinkutusta kaivaten. Metsoja, sirkkeleitä ja susia nakertaa ja yleensä kutsuvat Grr-miehiä homoiksi, hinteiksi, homppeleiksi tai etelän harakoiksi (kuulemma lappilainen ei tanssi, paitsi jos sitä uhataan kelkan hajottamisella).
Jos Grr-mies haluaa naisen tanssiseuraksi nopeille niin hän ei lähesty naista takaapäin. Hän tarttuu näistä kädestä, pyörittää tätä ympäri ja taivuttaa tämän kaarelle ja tulee siinä samalla esitelleeksi mahtavia käsivoimiaan. Oi, Grr-miehet. Grr.Toivottavasti huomenna on Grr-miehiä liikenteessä.