Olen ikuinen lapsi. Siitä todisteena kykyni tulehduttaa korvani lähes joka kerta kun olen kunnon flunssassa. 
Näin parannan itseni!

En suostunut antautumaan enää ruman päivän vietäviksi, vaan laittauduin nätiksi ja puin päälle ihanaisen mekkoseni.

Olin varma, että kohtalokas tyylini säilyisi koko päivän aina rauhalliseen leffailtaan asti ja sitä ennen hurmaisin vähintään viisi miestä.

Satusein saapui ja päädyimme juomaan Cokis zeroa parvekkeelleni ja ottamaan aurinkoa. Huomasin, että oli liian kuuma istua mekko päällä, niin vaihdoin tyyliä kesäisempään. Peiliin vilkaistessa tajusin, että en saa kiharoita pysymään päässäni jos en tee niitä suoristusraudalla ja pian kesäisen kohtalokas viettelijätär tyylini oli kauas kadonnut.

Jonka jälkeen täytyi todeta, että parvekkeellani istuu ihkaelävä John Lennon juomassa kokista ja nauttimassa äijämäisesti kesäsäästä.

Rauhallinen leffailta oli muisto vain kun lähdimme Sadun kanssa etsimään terassia. Kaupungille päästyämme sadekuuro yllätti, jolloin päätimme etsiä paikkaa sisätiloista. Joka helevetin paikassa pauhasi jääkiekko (EVVK ennen mitalipelejä), joten kävimme ensimmäisenä katsomassa LaulusIrkusta, jos olisin voittanut arvonnassa. Olinkin. Ilmainen lonkku/siideri/olut. Mahtava palkinto autolla liikkeellä olevalle pääsääntöabsolle. Satu sai sen.
Päädyimme sitten lopulta Amarilloon, jossa Satu osti minulle mansikkamargaritan. mmmm..
Laihduttaminenkin unohtui, kun mieli alkoi tehdä nachoja. Juustoa ja crémeä. Maitoallergikon unelma.

Aloin vahvasti epäillä, ettei tarjoilija ollut kuullut sanaa "alkoholiton" kun huomasin harrastavani tankotanssia koivun kanssa.

Rakasta luontoa, luonto rakastaa sinua.

Muchos Nachos-maha kiedottuna koivun ympärille ei ollut kaunis näky. Rispektit tankotanssijoille. Ihan uskomaton roikkumistyyli minulla.

Rakasta luontoa liikaa niin luonto lakkaa rakastamasta sinua. Tankokoivuni sotki minut valkoiseen pölyyn. JUMALAUTA.

En jaksanut vihoitella kauan, vaan päätin demonstroida mikä on maksimipituus smurffille silloin kun minulla on 10 cm korot jalassa. Tuon alta jos menet poikakulta niin rakastan sinua ikuisesti!

Ja näin karkoitetaan liian pitkät miehet pois.

JOS EN OO HUOMENNA TERVE NIIN JOHAN ON IHME.