Rovaniemelläkin asteita rutkasti yli 20 astetta rakkaalla parvekkeellani <3 Menin siis onnessani makaamaan sinne tenttikirjani ja mehujäätelön kanssa muka-ahkerana lukemaan tenttiin. Tunnin kuluttua heräsin ja odotan jännityksellä, että ilmestyyköhän mahaani "organisaatiokäyttäytymisen perusteet"-kirjan muotoinen ruskettumaton läntti vai ei. No, elämässä pitää olla jännitystä.

Olen kevätflunssassa. Juttelin sitten eräänkin miehen kanssa siitä, että olen kipeä ja keskustelu oli aika... Silmiä avaava.

"Olen pitkästä aikaa kipeä. Inhottava olo"

"Miten oot kipeä?"
"Perusflunssa. Kuumetta, yskä, nuha ja kurkku kipeä"
"jaa, mie että sulla pillu vuotaa"
"No ei mitään niin vakavaa sentää...."

A) Asioitahan ei voisi esittää sitten mitenkään kauniimmin sanakääntein? "Pillu vuotaa" särähtää ainakin omaan korvaani huomattavasti rumemmin kuin "menkat" tjsp. sosiaalisesti hyväksyttävä synonyymi naisen kuukautisille.

B) Ok, ehkä sitä voisi sanoa olevansa kipeä jos olisi kuukautiset, koska siihen liittyy omat kramppinsa, mutta todennäköisesti sitä kuitenkin heti aloituksessakin viittaisi "siihen aikaan kuukaudesta". Paitsi jos haluaa ilmoittaa kierosti olevansa tulehdusaltis seksuaalista kanssakäymistä ajatellen.

C) Ja vaikka olisinkin kärsinyt Täti Punaisen kyläilystä (Sinkkuelämästä opittu termi) niin se ei olisi tämän miehen elämään vaikuttanut millään tavalla.

Miehet *huokaus*. Käyttävät kaikki mahdolliset tilanteet heittäytyä brutaaleiksi törky-sepoiksi.

Mutta KESÄ!

Sinkkukesä! Jälleen!

Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä. Ja koska helluntai on ihan kohta niin en varmasti ehdi mitään heilaa hommata, koska en usko salamasuhteisiin niin tiedossa on varmasti heilatun kesä ja aidsiton adventti. Hallelujah!

En ole muuten ikinä seurustellut helluntaina ENKÄ kesänä, eli tämä sanonta pitänee todella hyvin paikkansa. Eli jos joku haluaa ehdottomasti seurustella aurinkoisina kuukausina niin pitäkää miehestänne/naisestanne kiinni tai etsikää äkkiä joku hätävarakumppani. (Helluntai on 23.5.)

Mitä odotan kesältä?

1. Kiinteyttävä kesätyö Joulupukin naapurissa. Seitsemäs vuosi toden sanoo!

2. Ouluun parin päivän shoppailureissulle. Sen etelämmäs tuskin tulee tänä kesänä lähdettyä.

3. 3D-elokuvien näkeminen SODANKYLÄSSÄ. Meille tulee 3D-leffateatteri <3 Ihan uskomatonta. Lähin olisi muuten Oulussa ja en ole nähnyt ainuttakaan 3D-leffaa niin elokuvafestareiden jälkeen sellaiset alkaa pyöriä kotikonnuillani ja en  malta odottaa.

4. Uskomattoman komeita kesäkolleja. Monikossa. Toki haaveilen vakavasta parisuhteesta, mutta täytyy olla realisti.

5. Unelmien bikinikroppa. Työn alla. Tosin kroppani on tällä hetkellä lakossa flunssan vuoksi, mutta ensi viikolla alkaa taas tavoittelu.

6. Simerock. Jenni Vartiainen, Chisu, Anna Puu, Herra Ylppö ja ihmiset, Samuli Putro, Dingo, Tarot, Egotrippi, Stam1na, Stepa, Uniklubi. Not bad! Kaverit kyllä haluaisivat minut mukaani Ruisrockiin, mutta ei pari hienoa tosi isoa nimeä korvaa monta pienempää suosikkia.

Sinkkuuteen ja miehiin liittyvät erikoistavoitteet kirjaan myöhemmin. Niitäkin (luonnollisesti) löytyy.

Kuumeessa EI kannata yrittää ottaa itsestään hienoja kuvia. Näppäilin yli 120 kuvaa ja tämä ainoa julkaisukelpoinen. Kuumeessa ja kahden todella huonosti nukutun yön jälkeen niin katse on kuin työvalmiilla saksanpaimenkoiralla. Huomatkaa sarkasmi. 90 % kuvissa nähtävästi yritin olla viettelevä nainen (yli kahden promillen humalassa) tai 9% kuvissa olin sitten yrittänyt antaa itsestäni reipasta ja valpasta kuvaa ja silmät olivat apposen auki. Lopuissa olin sitten yksinkertaisesti vailla mitään ilmettä. Tyra Banks olisi ripittänyt lasikatseestani.

Joo, ehkä meikän teinikuva-ajat on pakko työntää menneisyyteen....