Lähden ensi viikolla todennäköisesti metsään meikittä ja kynsittä hikoilemaan, takuttamaan hiukseni, saamaan järisyttäviä rusketusrajoja ja hillittömiä mustelmia jalkoihini. Seitsemäs vuosi metsänistutuksessa. Toki voisin yrittää etsiä omaan alaan viittaavia töitä, mutta ehkä ensi vuonna. Tai sitä seuraavana. Loppujen lopuksi sisäinen Roopeni kaipaa raskaan työn antamaa helppoa rahaa ja saan viettää aikaani leppoisasti luonnon keskellä, saada unelmien reisilihakset, mieli ja sielu lepää kun ei tarvitse liikoja ajatella ja... Yritän kovasti olla ajattelematta niitä jäätävän kylmiä ilmoja, pohjoistuulia, vesisateita ja loppukesäkuun sääskihyökkäyksiä. Kiitän korkeampia voimia siitä, että ne hirvikärpäset on toivottavasti vielä kaukana Savukosken takametsistä.

Joka tapauksessa: ostin Seppälästä kynsitarroja! Olen aina haaveillut koristelluista kynsistä ja harmitellut kun ei ole rahaa ottaa niitä mutta siis daa'a. 1,95€ tarroista ja lakka kaapista ja se on siinä. Toki jälki on amatöörimäistä ja oikean käden kynsiä en edes esittele (kolmen kynnen tarrat on enemmän tai vähemmän riekaloituneet) mutta nopealla vilkaisulla kynsieni naisellisuuspisteet ampaisivat ihan uusiin korkeuksiin.

Olen ilkeä kun en jaksa panostaa kuviin :P Kuvan oton jälkeen tajusin, että kannattaisi ottaa pois korostetut värit ja salamakin niin jostain saisi selvää.

Ja sitten ymmärsin, että valaistus on liian vähäinen tarkan ja salamattoman kuvan ottamiseen mutta... Whatevaa. Minussa asuu pieni välinpitämätön mies mitä tulee kauneusasioiden tarkkaan kuvailuun.

Ja mitä miehiin tulee niin en voi ymmärtää, että miksi pitää ilmoittaa vaan:
"Hei, olen täällä. Voinko tulla kylään?" 
"Koska tiesit, että tulet tänne?"
"Toissapäivänä"
"Koska tiesit, että haluat tulla kylään tänään?"

"Viime viikolla?"
"Miksi ilmoitat nyt?"
"No en tiiä. Pääsenkö?"
"No et pääse! Meikällä on tärkeämpää tekemistä
" *tuuttuuttuuttuut*

Joo, minua ei kannata ärsyttää silloin kun kieli poskessa väännän kynsitarroja kiinni ja katson sivusilmällä Suurinta pudottajaa.

Todella moni mies on harrastanut tuota "Moi, pääsenkö kylään NYT. Olen tiennyt mahdollista tulostani vähintään edelliset 12 tuntia, mutta ilmoitan nyt, koska oletan sinun olevan aina valmiina vastaanottamaan elämääsi valaiseva läsnäoloni matalaan majaasi. En välitä siitä, jos sinulla on sovittuja menoja, kämppä sekaisin tai olet vetänyt juuri perhepizzan yksin ja naamasi ja hiuksesi ovat "ten years older"-kunnossa"

Kohteliasta olisi ilmoittaa mahdollisesta tulostaan vähintään tuntia ennen. Minä en pidä yllätyksistä. Läheiset ystävät pääsevät kylään koska vaan, koska he eivät saa minusta väärää käsitystä jos näytän erakolta ja elän kuin roskien hamstraaja. Miesten ei tarvitse sotkuisuuttani tietää.

Ja toisaalta olisi myös kohteliasta ilmoittaa, että ei ole tulossa jos on antanut ymmärtää mahdollisesti tulevansa ennaltamääräämättömänä päivänä. Ei tarvitsisi silloin pitää kämppää luxus-kunnossa turhaan viikkoa, syödä pelkästään kanien ruokaa ja ajaa säärikarvojaan epilaattorilla kahta kertaa päivässä ja haista itseruskettaville. No, ensi kerralla en vaivaudu valmistautumaan. Welcome to reality, fantasy is over. This witch is a bit mad.

Hitsi kun joskus on kiva mäkättää kuin pahanenkin teini. Ja monelle ihmiselle kerralla! Sääli kun kukaan heistä tuskin jaksaa lukea tänne asti, koska todennäköisesti jokainen mies kynsien kuvat nähtyään päättää, että tässä postauksessa ei ole mitään mielenkiintoista - meen kattoon vähä ilmasta nettipo......