Mitä filiaa se on, kun ala-asteikäinen poika tulee luokseni ja sanoo, että "Sinulla on mahtavat ryntäät"?

Tällaisen tilanteen koin  tänään kun istuskelin Lordiaukiolla ja nautiskelin city-auringosta.  Vastapäätäni hengaili  pikkupoikalauma ja huomasinkin heidän silloin tällöin vilkuilevan suuntaani, mutta en kiinnittänyt heihin mitään huomiota ennen kuin eräs lätsäpää asteli luokseni ja paukautti tarkan arvionsa rintamuksestani. Pojan ääni oli vielä kimeä ja pituuttakin alle puolitoista metriä. Järkytykseltäni en voinut tehdä muuta kuin katsoa pojan perään kun hän hihittäen juoksi kavereidensa luokse. Mikä noita tulevaisuuden miehiä oikein vaivaa?!

Lisäksi nähtävästi pienten poikien mielestä pienet tissit ovat synonyymi ilmaisulle "mahtavat ryntäät", koska kukaan aikuinen mies ei ole minulle noin sanonut. Muistaakseni käytetyin ilmaisu omalla kohdallani on "kivat pikkutissit". "Mahtavasta peräsimestä" olen sitä vastoin saanut kuulla. Tasan ei käy onnen lahjat.

Tosin saattoivathan nuo natiaiset vittuilla minulle? En tiedä kumpi on pahempaa. Kokea seksuaalista häirintää lapselta vai olla heidän mielestään naurettavan huonosti varustettu ?

Tietyllä tavalla olen kuitenkin aika imarreltu. En voi sille mitään. Samaten olin imarreltu alkuviikosta, kun vanhempi maahanmuuttajamies sanoi ohi kävellessään minulle "You're very, very beautiful". (Syynä tähän oli todennäköisesti ylipolvensaappaani, jotka on luotu tekemään miehistä helposti lankeavia.) On melkeinpä aivan sama, keneltä kehun kuulee: se lämmittää aina mukavasti mieltä.

En kuitenkaan saa antaa vielä lukemaan opettelevan tulevaisuuden smurffin kehun nousta liikaa hattuuni. Kuten edellä totesin: ei vaadi kummoista ulkonäköä, etteikö esipubertiteetissa oleva hormonihyrrä pidä tiettyjä naisellisia osia varsin kiinnostavina.

Toinen hämmentävä tilanne tapahtui tänään yliopiston ruokalassa, jossa eräs nuori akateemikko yritti harrastaa kanssani varsin ilmeistä silmäpeliä vilkuilua, hymyilyä ja liianpitkiäkatseita myöten. Hämmennyin tästä vielä enemmän kuin vastakohtapedofiilista. Kyseinen mies oli pitkä, hyvännäköinen ja tyylikkäästi pukeutunut ja minä osasin lähinnä tuijottaa kanasalaattiani kiinteästi ja luoda hätääntyneitä mulkaisuja flirttailijaan. Kierrätän liikaa vanhoja tuttuja enkä  osaa enää flirttailla ollenkaan mahdollisten uusien kanssa. Söin epätoivoisen nopeasti ja liidin paikalta pysähtyen vain kunnioittamaan filosofian ja kulttuurihistorian hautajaisten muistomerkkiä lipaston aulassa.

Missä on vika kuin miestä enemmän tai vähemmän neuroottisesti etsivä sinkku ei osaa flirttailla varteenotettaville yksilöille, jotka osoittavat omaa kiinnostustaan? Viekää minut hoitoon.