Tämä postaus ei ole vetoomus kesäni miehille, etteivät he syksyn tullen hylkäisi minua, vaan haluan puhua nyt oikeista kissoista, jotka otetaan kesäksi ja unohdetaan heti kun pentu lakkaa olemasta söpö ja ihana ja tajutaan, ettei jaksetakkaan huolehtia lemmikistä. Kissahan pärjää luonnossa täysin ilman ihmistä! Niin pärjää. Hyvällä tuurilla joitakin viikkoja, ihmeen kaupalla muutamia kuukaisia ja hyvin harvoin talvea.


Kissakaveria EI jätetä - kampanja käynnistyi tänä vuonna jo seitsemännen kerran. Kampanja käynnistyi 24.4 ja päättyy 31.7.2010 Kampanjan tavoitteena on herättää keskustelua lemmikin ottamisesta ja pitämisestä sekä kannustaa vastuulliseen lemmikin omistajuuteen. Kerätyillä varoilla tuetaan SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton löytöeläintoimintaa.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa:

Valitse lahjoitussumma ja lähetä viesti numeroon 16141.

5 euroa madotus tai ruoka-annos päiväksi lähetä viesti Whiskas5 numeroon 16141

10 euroa tunnistusmerkintä mikrosirulla lähetä viesti Whiskas10 numeroon 16141

20 euroa rokotus lähetä viesti Whiskas20 numeroon 16141

Tai voit lahjoittaa haluamasi summan/määrän verkkokaupan kautta.

Jos Jone Nikula on mukana toiminnassa, niin mikset myös sinä: äijien äijjä?

Haastankin jokaisen kissoista lainkaan välittävän sinkun osallistumaan tähän kampanjaan! Kissa tarvitsee säännöllistä madotusta pysyäkseen voimissaan, ja viisi euroa ei ole paha hinta kenenkään lompakosta. Syö vähemmän herkkuja tai juo vähemmän baarissa yhden viikon aikana ja se on siinä. Pariskunnista haastan molemmat osapuolet tai ainakin toisen osallistumaan!

Minä ainakin näpytän Whiskas20 kännykkääni ja vähennän mobiili-facebookissa istumista tuon summan edestä.

Ja jos olet koskaan hylännyt yhdenkään lemmikkieläimen tai olet kaltoinkohdellut ainuttakaan eläintä niin ole hyvä ja painu vittuun minun blogistani. Kiitos.

Kaikki muut ovat tervetulleita seuraamaan omaa "Etsi kesäkolli ja tee hänestä joulupukki ja vielä kevätkottarainenkin"-kampanjaani.Myy on valmis saalistamaan unelmiensa isukin.