Nyt uskallan vihdoinkin kertoa enemmän näistä elämääni tulleista muutoksista parin viime kuukauden ajalta. :) Olen aiemmin ollut niistä hiljaa, koska nyt kun olen täällä naamallani niin en kehtaa hehkuttaa etukäteen mitään erikoisempia, sillä jos hommat menee myttyyn niin kaikki "En tykkää live-feniistä"-ihmiset saisivat repiä siitä itselleen vähän liikaa ilonaiheita.

No, joulukuussa välit alkoivat lämmetä erääseen mukavaan paikkakuntalaiseen mieheen. Olen tiennyt hänet jo useamman vuoden ajan, mutta vasta nyt tutustuttiin kunnolla. Hän on minua viitisen vuotta vanhempi ja mukavissa smurffin mitoissa, eli hujahdan hänestä heittämällä ohitse uusilla kengilläni :D Nyt ollaan tapailtu aina enemmän ja vähemmän säännöllisesti, mutten ole missään vaiheessa uskonut, että tästä tulee yhtään mitään, koska hänellä on LAPSI

Lapsen olen tavannut pari kertaa ja kertonut hälle, että hevoset eivät potki rakkaudesta (tyttö on). Tavallaan hienoa, että mies on tehnyt jo lapset valmiiksi niin minun ei tarvitse sitten osallistua siihen prosessiin sen kummemmin ja koska tyttö viettää suurimman osan ajasta äidinsä kanssa niin ei minusta mitään äitipuolta tule. Meikästä tulee "isin täti". Kieroutunutta.

Myyn hän on jo tavannut ja hyvin tulivat toimeen. Luonnollisesti. Myy rakastaa kaikkia, jotka nakkovat hänelle leluhiirtä tarpeeksi kauan. Jakari koko kissa. Tämäkin mies on muuten kissaihmisiä. Parasta! Hii! Oon innoissani suoraan sanottuna :)

Mutta anyway, ollaan nyt pari viikkoa seurusteltu sellaiset pari viikkoa, mutten ole kummemmin tätä missään hehkutellut ennen kuin homma on kestänyt ne kriittiset kaksi viikkoa :D enää 15 päivää ennätyssuhteeseeni! PEUKUT PYSTYYN NYT.

Ja toki miehellä pitää nimikin olla ;) Smurffien smurffista tulee luonnollisesti... Mussukka? Jässikkä? Joo! Jässikkä. Aijai. Fenii <3 Jässikkä. Jos nyt alan mussuttamaan täällä jotain "en voi elää ilman Jässiäni" niin vetäkää minua virtuaalisesti turpaan, kiitos.

Mission impossible: Complited!

1270048549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e