MTV3 Helmi-sivustolle on ilmestynyt eräänlainen sinkkuopas, jossa pyritään avaamaan naisten silmiä miehen käytökselle. Mielestäni tämä osa "Näistä merkeistä tunnistat, että mies haluaa vain seksiä" oli varsin mielenkiintoinen ja päätin sanoa omatkin mietelmäni tästä aiheesta:

Osa näistä vinkeistä on kyllä NIIN... No, itsestään selviä.  Ja toiset taas hyvin yleistäviä. Kai jokainen pientä ihmistuntemusta omaava nainen ymmärtää, että jos mies haluaa keskustella kanssasi vain salkkareista, räkättää kun kerrot säästäväsi itseäsi parisuhteeseen tai haluaa tapailla yhtä aikaa monia naisia niin hän ei halua sinun kanssasi parisuhteeseen? Toisaalta hetkittäin me naiset varsinkin olemme hyvin sinisilmäisiä ja emme näe varoitusmerkkejä sielläkään missä ne tanssivat ripaskaa. "Minä kyllä saan tuon miehen itselleni. Watch me!" ja sitten rääymmekin bästiksellemme puhelimessa kun ei se sika kuitenkaan langennut loveesi muuta kuin fyysisellä tasolla.

1. Jos keskustelun taso miehen kanssa liikkuu hyvin pinnallisella tasolla eikä mies tee elettäkään siirtääkseen sitä syvemmälle tasolle, hän on urheilukalastusreissulla. Jos mies on kiinnostunut tarpeistasi, elämänarvoistasi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi, hän todennäköisesti etsii kumppania.

 

2. Mikäli mies nauraa periaatteillesi ja vaatimuksillesi, hän on urheilukalastaja. Mikäli hän on kykeneväinen vastaanottamaan toiveitasi ja toteuttamaan niitä, hän on myös valmis vakiintumaan.

Daa`a. Toisaalta itseäni ei ainakaan kiinnosta millään tasolla mies, jonka kanssa en ole henkisesti samalla aaltopituudella ja jonka kanssa en voi KESKUSTELLA oikeista asiosta. Jos miehen kanssa ei natsaa niin jäljelle jää yleensä vain hyväksikäytetty olo ja se on aina varsin epämukavaa. Käytän muuten rasittavia täytesanoja: hyvinkin, hyvin, varsin, varsinkin, äärimmäisen jne. Hmphm. No, ehkä se on "my thing"?

3. Jos mies ottaa puhelinnumerosi, mutta odottaa enemmän kuin 24-tuntia ennen kuin ottaa sinuun yhteyttä, hän on todennäköisesti urheilukalastaja. Jos hän soittaa sinulle saman tien, hän osoittaa olevansa sinusta vilpittömästi kiinnostunut ja olevansa oikeaa poikaystävämateriaalia.

Mitä jos mies on nukkunut pitkään, jäänyt auton alle, sairastunut vakavasti, menettänyt läheisensä, tipahtanut avantoon, joutunut ufojen kaappaamaksi tai exänsä nirhaamaksi?
Itse olen vahvasti sitäkin mieltä, että jos mies ihan oikeasti haluaa jonkun naisen pöksyihin niin hän kyllä pitää yhteyttä ja tiheään. Eli hän on kiinnostunut. Vaikkakin vain fyysisellä tasolla.

4. Mikäli mies pyytää sinua ravintolaan ja antaa sinun maksaa oman osasi laskusta, hän on todennäköisesti urheilukalastaja. Mikäli hän maksaa laskun mukisematta, hän näyttää olevansa valmis satsaamaan sinuun ja yhteiseen tulevaisuuteenne.

Doh. Me olemme suomalaisia naisia. Me maksamme itse jos niin haluamme ja miehillä ei tässä asiassa ole mitään sanan valtaa. Itse ainakin pitäisin törkeänä sitä, että syömisen jälkeen nöpöttäisin vain paikallani ja tuijottaisin miestä vaativasti kun tarjoilija saapuu tuomaan laskua, enkä edes ehdottaisi sitä, että voin maksaa oman osani? vai?

5. Mikäli mies saapuu usein myöhässä treffeille eikä vaivaudu edes ilmoittamaan asiasta, hän on urheilukalastaja.

Daa'a? Jos mies ei ilmoita, että saapuu miehessä niin hänestä tulee entinen urheilukalastaja, koska hänen virvelinsä katkaistaan.

6. Jos et koskaan tapaa miehen ystäviä, perhettä, työkavereita tai muita ihmisiä, jotka ovat hänelle tärkeitä, hän on urheilukalastaja. Jos hän esittelee sinut läheisilleen, enteilee käytös hyvää.

No riippuu vähän missä välissä. Jos mies ei parin kuukauden tiiviin yhdessä olon jälkeen esittele minua edes kaljakumppaneilleen niin se on huono homma. Jos hän toisilla treffeillä raahaa minut väkisin äitinsä luokse kahvittelemaan niin heittäydyn urheilukalastajaksi ja karkaan.

7. Mikäli mies kerta toisensa jälkeen kieltäytyy tekosyyn varjolla tapaamasta läheisiäsi, hän on urheilukalastaja. Parisuhdetta haluava mies tulee mukisematta seurassasi perheesi grillijuhliin tai jopa mummosi syntymäpäiville.

Minun mummi ei mitään syntymäpäiviä juhli kyllä. Mutta joo, selkeä merkki. Toisaalta kaikki exäni ovat sanoneet äitiäni niin pelottavaksi ilmestykseksi, etten kyllä ihmettelisi jos mies keksisi tekosyitä olla tulematta kylään.

8. Mies, joka kavahtaa sanaa lapsi, on todennäköisesti urheilukalastaja. Mikäli hän keskustelee avoimesti aiheesta ja on halukas tapaamaan sinun mahdollisesti jo olemassa olevia lapsiasi, on hänessä ainesta enemmäksi.

Herra jumala! Olen urheilukalastaja! 0_o?! Aina oppii itsestään jotain uutta.

9. Mies, joka ei ole tasapainoinen emotionaalisesti eikä osaa käsitellä rahaa parhaalla mahdollisella tavalla, on hän suurella todennäköisyydellä urheilukalastaja.

No tämähän on kyllä todistettu jo varsin monesti. Jos mies tienee tuhansia euroja kuukaudessa ja menettää ne viikossa niin hänen kanssaan ei kannata alkaa millekään, vaikka mies olisi kuinka sitoutuva kalastaja.

10. Mies, joka ilmoittaa kannattavansa avointa suhdetta ja haluaa tavata samanaikaisesti muita naisia, on ketku ja ehdottomasti urheilukalastaja.

Daa'a?

Lähde: Steve Harvey, Act Like a Lady, Thing Like a man.

Btw. Pakko hankkia tuo kirja. Kuulostaa... Mielenkiintoiselta :D Ja kai tuossa nimessä on kirjoitusvirhe? "Käyttäydy kuin nainen, asia kuten mies"? Ei kukaan mieskään voi tuollaista nimeä kirjalleen laittaa. G lienee K, vai mitä Mtv3-helmi?