NO LOL EI SILLÄ TIETENKÄÄN MITÄÄN LASTA OLE!

Aprillia <3

Oli kyllä niin käsittämättömän huono, ennalta-arvattava ja mielikuvitukseton pila, ettei mennyt varmasti kenellekään läpi. Kuka nyt oikeasti uskoisi, että yksikään lapsellinen mies tahtoisi olla näin epä-äidillisen lapsen kanssa.

Ja toisaalta miettisin kyllä erittäin paljon ja perusteellisesti ennen kuin alkaisin suhteeseen lapsellisen miehen kanssa. Tai edes lapsettoman :D onneksi nyt olen kuitenkin saanut miettiä rauhassa suhdetta lapsettomaan mieheen :)

 

1270048817_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

NO LOL EI MULLA NYT MITÄÄN MIESTÄ OLE DAA!

Ja joojoo, sinkkuna mennään ja mitään erikoisempia ei ole tapahtunut viime aikoina, eikä ole ketään erikoisempaa elämässäni :D

Tänään on suoraan sanottuna kissamaiset juhlat ;) Kirjaimellisesti. Satu-ystäväiseni on syntynyt puolessa välissä maaliskuuta ja minä puolessa välissä huhtikuuta (20.4. Ihan vaan että osaatte onnitella. Aivan kuin en sitten synttäreitä erikseen täällä hehkuttaisi) niin me vietämme yhteiset syntymäpäiväbileet tänään Karmaisevalla paikkakunnalla. Saa tuoda lahjoja! Huomenna sitten kerron miten munarikaspääsiäinen oikein alkoi.