52. Minua ei haittaa, vaikka randomit löytää minut Facebookista. Senkus löydätte.

53. Olen perustanut kaksi Facebook-ryhmää!

54. Ostin kuukausikortin salille ja olen käynyt siellä hävettävän vähän. Täytynee elää seuraavat kaksi viikkoa siellä, ettei mene rahat hukkaan :D

55. Käyn salilla, jumppailen kotona ja tanssahtelen. Siitä muodostuu liikuntani.

56. Näin eilen, kuinka naapuritalon parvekkeen kaiteella käveli musta kissa. Pysähdyin katselemaan sitä ja vilkuttelin sille ja sen jälkeen huomasin takanani minua lähestyvän komian miehen ja päätin olla nolostumatta, joten nauroin ääneen ja tajusin vain näyttäväni entistä tyhmemmältä ja hipsutin punaisena lähi-siwaani.

57. Eilen illalla kymmenen jälkeen huomasin myös, että on todella järkevää syöksyä hyvin vähissä vaatteissa valot päällä ikkunan ääreen katsomaan, että mitä meteliä sieltä pihaltaa kuuluu ja hetken tiirailun jälkeen huomata siellä olevan kasan teinipoikia ryyppäämässä. Kaikki naama ikkunani suuntaan. Hiljenivätpä. Maksan heidän terapiamaksujaan seuraavat viisi vuotta. 

58. Tulikin tästä mieleeni, että jatkossa alan pitää erikoistilannealusvaatteita päällä aina ihan vaan varmuuden vuoksi. Koskaan ei tiedä, koska niitää ajautuu esittelemään.

59. Minulla on aina ollut Nokian puhelin, enkä koskaan halua muuta.

60. Ajan burgundin punaista Ford Ka:ta, joka tunnetaan myös nimellä Leppiska.

61. Itse asiassa omistan kyseisen auton. Lellipentuna sain sen äidiltäni kun äiti osti uuden.

62. Olen ainoa lapsi, vaikkakin isälläni on toinenkin lapsi, joka on minua 12 vuotta vanhempi ja olen tavannut hänet kerran. Joka tapauksessa olen kasvanut ainoana lapsena, enkä oikein osaa ajatella, että minulla on sisar.

63. Olin kahdeksan vuotta mummini ainoa lapsenlapsikin. Se oli mukavaa aikaa se. :D

64. Aloitin pyöräilyn pitkästä aikaa kun jätin Leppiskani kotio, että saisin hyötyliikuntaa ja raitista ulkoilmaa. Perseeni on sanoinkuvaamattoman kipeä. Itken jo pelkästä ajatuksesta, että joudun pyöräilemään tänään vielä kolme kilsaa lipastolta kämpille.

65. Selkeästi suurin osa kavereistani ja sukulaisistani jää henkilökohtaisella tärkeysjärjestyslistallani kissani taakse. Joistakin on hankalaa laittaa elämänsä ihmisiä "tärkeysjärjestykseen", mutta minusta se on aika helppoa. Mutta en olekaan kovin sosiaalinen, enkä edes hirveän ihmisrakas. Siksi kai se on helpompaa minulle.


Kyllä, kuva otettu sen jälkeen kun Myy kävi hieman koirailemassa rapakossa.


66. Opin vasta viime viikolla, että Firefox-selaimessa saa laittaa haluamansa kuvan tuohon yläpalkkiin! Minulla on siinä kissan silmät. ubercool.

67. Ehkäisykapseli on parasta maailmassa! Suosittelen. Ongelmia tähän mennessä ollut nolla. Pahin ongelma oli se, kun salilla kolautin kapselikohtaa seitsemän kilon puntilla (en osaa selittää miten) niin käsi oli pari päivää hyvin kosketusarka.

68. Treenasin joskus ala-asteikäisenä nimikirjoituksen tekoa siltä varalta, että minusta tulee joskus kuuluisa.

69. Olen aika huono kokki. Teen lähinnä vain samoja ruokia, enkä jaksa alkaa värkkäillä erikoisempia. Se on toisaalta todella hyvä, sillä jos rakastaisin esim. leipomista niin olisin todennäköisesti vaikeasti ylipainoinen. Silloin kun leivon niin yleensä myös syön kaiken itse ja lyhyen ajan sisällä.

70. Tulin vuosi sitten siihen tulokseen, että Twilight-fanficit on huomattavasti parempia kuin itse Twilight-kirjasarja. Harry Potterista en voi sanoa samaa kuitenkaan.

71. Poroni nimi on Tiina. Nimetty kaverini pikkusiskon mukaan. Syntyivät meinaan samoihin aikoihin silloin n. 17 vuotta sitten. Kyllä, poroni on aika iäkäs, mutta edelleen aika kingi. Vaadin ja hillittömät sarvet. Olen ylpiä.

72.Olen lihansyöjä. Syön hävettävän vähän kasviksia nykyään. Pitäisi tehdä salaattia mutta... Jostain syystä se jää :/

73. Erosin tänään irc-galleriasta ja ii2:sta. En ole kumpaakaan käyttänyt varmaan vuoteen, ii2:sta en varmaan viiteen vuoteen ja nyt vasta hylkäsin kyseiset paikat. Olen hidas luopumaan nähtävästi.

74.Vaihdoin vasta joka paikkaan salasanat, enkä muista enää niitä ja näpyttelen ne väärin jatkuvasti se alkaa ottaa aivoon.

76. Luen paljon Harlequin-romaaneja ja huokailen jatkuvasti itsekseni, että kuinka huonoa ja naisia halventavaa kirjallisuutta se onkaan. Mutta tietyssä mielentilassa eläydyn niihin ja itken yhtä usein kuin naispääosa. Sniif. Ärsyttää muun muassa noissa romaaneissa se, että vaikka olisi kuinka Girl Power-alkuasetelma, niin jossain vaiheessa nainen sitten murtuu ja kertoo esimerkiksi kamalasta lapsuudestaan ja kuinka on sen vuoksi rakentanut muurin ympärilleen ja vihaa miehiä ja on yli-itsenäinen ja itkee tätä komean ja raamikkaan miehen olkapäähän ja yhtäkkiä he rakastelevat ja nainen rakastuu epätoivoiseksi ja muuttuu täydelliseksi 1700-luvun mussukka-vaimokkeeksi. PLÄÄH.

77. Minulla on nivelten hypermobiliti-syndrooma. Erityisesti se tulee esille nilkoissa ja ranteissa.

78. Oikean ranteeni rasitusvamma rasittaa jälleen aika pahasti. Salilla käy kipeää ja käsin kirjoittaminen päiväkirjaan on yhtä tuskaa. Not nice.

79. Kävin kultasepänliikkeessä katselemassa Nomination-koruja ja sain kuulla, että yksi aito pala maksaa 16€. Sanokaa, että se oli vitsi!?!? Kuka maksaa sellaisesta minipalasesta melkein kaksi kymppiä? Itse tilasin vasta huuto.netistä feikkejä 6kappaletta ja postikuluineen hintaa oli 11,80€.

80. kummityttö tulee huomenna kylään ja se on ihQ-söpöliini <3 Kivoin vauva, jonka oon kuunaan tavannu. Itseasiassa lähes ainoa vauva, jonka kanssa oon ollu läheisessä tekemisissä. :D En ole hirveän lapsirakas ihminen, mutta epäilen kuitenkin, että minusta tulee joskus hillitön hyysääjämamma kun hyysään kissanikin piloille ja kutsun sitä "mamin pikkutuituiteliksi".

81. Minulla on keskivaikea rasitusastma, joka ei vaivaa lähes koskaan, mutta se saattaa johtua siitä, että olen niin tottunut hengästymään äärimmäisen raskaasti vähästä rasituksesta, etten tajua sen vaivaavan. Syntymästä asti olen keuhkovammanen ollut.

82. Meinasin hirttyä napanuoraan kun synnyin. Sama napanuora myös murskasi rustot oikeasta korvastani ja se höröttää siksi. Vasen korvani on sievä. Sääli kun toinen on pilalla lopullisesti.

83. Olen käynyt plastiikkakirurgisessa leikkauksessa tuon korvan vuoksi, ja se höröttää edelleen. Ehkä leikkaus siis epäonnistui? Ei se hörötä niin paljon kuin ennen leikkausta, mutta silti... Onko oikeutettua vaatia korvauksia kymmenen vuotta leikkauksen jälkeen? :D

84. En halua silikoneja, vaikka haluaisin isommat tissit.

85. En teininä pitänyt vaaleanpunaisesta väristä. Isompana maalautin makkarini seinät vaaleanpunaisiksi ja nykyään hengitän vaaleanpunaista ilmaa.

86. En tykkää tippaleivistä, mutta syön niitä silti.

87. Olen anonyymi energiajuoma-addikti ja yritän päästä tavasta eroon, koska jo valmiiksi keltaiset hampaani tuntuvat muuttuvan vain keltaisimmiksi, etenkin kun korvaan energiajuoman aiheuttamaa piristävää tunnetta mm. cokis zerolla ja teelitroilla.

88. Juon teetä aina puolen litran mukista. Siksi juonkin teetä helposti kaksi litraa päivässä.

89. Nukun lähes aina korvatulpat korvissa. Kissani veuhkailee öisin ja naapurit kolistelee ja olen todella herkkäuninen.

90. Olen aamuvirkku. Ponkaisen pystyyn helposti jopa ennen seitsemää vaikka olisin pakkovalvonut pitkälle yöhön. Harmittaakin siksi, että joskus jään jumiin nettiin/tv:n ääreen ja seuraava päivä menee piloille kun peipposena kömmin pystyasentoon samaa tahtia auringon kanssa ja päikkäreitä olen huono nukkumaan.

91. Tarvitsen kuitenkin vähintään 8 tuntia unta yössä, että olen virkeä ja toimintakykyinen.

92. Minulla ärsyttää hirveästi laihdutusblogit, joissa laihdutetaan n. 500kcal päiväsaanneilla ja sitten ollaan liekeissä kun paino  tippuu monen kilon viikko vauhtia. Kuitenkin blogit loppuvat heti kun ollaan tavoitepaino saavutettu (tai ennen sitä kun jatkuva energiavaje potkii vastaan) niin lukijat eivät saa tietää, että todennäköisesti laihduttajat ovat lihoneet takaisin tai ainakin melkein takaisin ja aika nopealla temmolla.

93. Muotiblogeissa ärsyttää se, että bloggaajat jaksavat päivitellä niitä lähes päivittäin ja ovat joka hemmetin päivä niin hemmetin tyylikkäitä ja olen katkera ja kateellinen kun itse muistutan mummoutunutta merinorsua.

94. Syön ja juon mitä haluan ja kuolen ahdistuneena merinorsuna. Onneksi kohta alkaa toukokuu ja päätin vihdoinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata mielikroppaani, eli miinus 2-3 kiloa / se-kiinteä-tunne.

95. Suosikki hajuveteni on "So... kiss me?". Halpaa ja nautinnollista. Käytän sitä n. kerran vuodessa. Luotan luonnolliseen hajuuni ja sen miehiä karkoittavaan tehoon.

96. Harmittaa kun tämän hetken suosikkimieheni on lakannut pitämästä minuun yhteyttä. I know, he is just not that into me. God damn it.

97. Näin unta, että eräs kaveripoikani osti minulle kultaisen kihlasormuksen, vaikka olin monta kertaa sanonut, että haluan hopeisen. Se törkimys! En mene kyllä ikinä hänen kanssaan naimisiin jos ei edes unimaailmassani osaa valita oikeanlaista sormusta. H O P E A  on jees, kulta not.

98. Menen naimisiin Saariselän kappelissa joko kesällä tai talvella. Hääkimpussani on lemmikkejä ja jotain muutakin sinistä, häävalssini on Tapio Rautavaaran Häävalssi, hääkakussani on suklaata ja Satuseni on kaasoni ja mieheni on todella komea.

99. Wanhojen tanssipukuni oli metsänvihreä ja penkkareissa olin Paris Hilton.

100. Ja näin alkaa semi-absolutistin vappu: Matkalla linja-autoasemalle menetetään tasapaino kävellessä tasaisella asfaltilla ja päädytään muslimien rukousasentoon valtatien reunalle. Farkut rikki, polvet veressä ja nilkka vinossa. KLARA VAPPEN!