Kun ei ole mitään kerrottavaa, niin kerron jotain itsestäni.

 

1. Etunimeni ovat Jenny Maarit Serafina. Olen syntynyt mummoksi, as you might notice. Kolmas nimeni tosin lisättiin muistaakseni kun olin 14-16-vuotias. Mummini olisi halunnut sen jo ristimänimeeni, muttei maininnut sitä tarpeeksi ponnekkaasti, joten nimi tuli vähän myöhässä mukaan. Ja rakastan sitä eniten. Seuraava poikaystäväni saakin kutsua minua Seraksi.

2. Sain juuri tekstiviestin exältäni. He eivät vaan yksinkertaisesti voi vastustaa minua.

3. Laskin eilen, että olen seurustellut elämäni aikana alle 100 päivää! Ja olen kuitenkin elänyt kohta 22x365 päivää. Sheldon laskekoot.

4. Huoneeni seinällä on järisyttävän kokoinen yksisarvisjuliste, ikkunalaudallani on yksisarvislelu ja yöpöydälläni yksisarvispehmopenaali. Lisäksi omistan "The magical unicorns oracle cards"-oraakkelikortit. Yksisarviset rulz.

5. Rakastuin vasta Cecelia Ahernin kirjoihin ja omistan niitä nyt neljä. Suosikkini ovat P.S. rakastan sinua sekä Suoraan sydämestä. Suosittelen kaikille.

6. En voi edelleenkää ymmärtää miten täysin unelmieni miestä vastaava mies on ruumiillistunut Norjaan. Toivottavasti hänenlaisiaan löytyy myös Suomesta.

7. Ostelen hyvin harvoin enää CD-levyjä. Lähinnä levyhyllyyni löytävät Jenni Vartiaisen, PMMP:n ja Nightwishin levyt ilmestyttyään, koska tiedän varmasti, että tulen rakastamaan niiden sisältämää musiikkia ilman, että tarkistan asian etukäteen Spotifystä tai Youtubesta.

8. Yritin keksiä tähän faktoja, joita en ole jo kertonut, mutta se on yllättävän hankalaa. Tiedätte varmaan jo senkin, etten ole koskaan ollut aikuisten humalassa?

9. Enkä myöskään ole koskaan edes maistanut tupakkaa ja haastan kaikki kokeilemaan samaa perässä.

10. Päätin laihduttaa vapuksi kaksi kiloa. Jos sorrun tänä aikana vetämään tolkuttoman määrän turhaa herkkua (suklaalevy, jäätelöpaketti, sipsipussi) niin rangaistukseksi joudun lähettämään nolon tekstiviestin miehelle. Toimii!

11. Vastustan viimeiseen asti alaikäisten alkoholin käyttöä. Siis c'moon! Jos minä selvisin nuoruuteni täysin ilman humalaa, niin miksei se muka voi muilta onnistua? En vaan voi ymmärtää niitä "nuorena PITÄÄ kokeilla ja nuorena PITÄÄ tehdä typeryyksiä humalassa". Kamalaa asennetta opettavat jotkut ihmiset. Eikö se ole sama kokeilla täysi-ikäisenä? Se 18-vuotissynttäripäivä tulee vastaan nopeammin kuin uskoisittekaan.

12. Pidän todella säälittävänä ja typeränä tapana ostaa alaikäisille alkoholijuomia. Toki jos luottaa niin paljon, että uskoo teinin juovan vaan hänelle ostetut pari siideriä niin saatan katsoa läpi sormien, mutta jos kuulen, että joku on ostanut 14-vuotiaalle Alkosta vodkaa niin hetkeäkään epäröimättä ilmoitan asiasta eteenpäin joko poliisille tai alaikäisen vanhemmille/sukulaisille, että tietävätkö he tästä asiasta ja mitä mieltä he ovat. Mielestäni siis vanhemmilla on oikeus tietää lastensa alkoholin käytöstä etenkin lasten ollessa alaikäisiä ja jos vanhemmista on ok juottaa viinaa lapselle niin minkäs minä sille voin. :P

13. Toivon todella, että omat lapseni perivät minulta kiihkeän haluni olla erilainen nuori ja sitä kautta elävät "tylsän nuoruuden ilman päihteitä" :D Itseasiassa nuoruuteni oli uskomattoman vauhdikas ja täynnä typeryyksiä. Ja tein kaikki selvinpäin. En edes halua tietää mitä olisi tehnyt jos olisin ryypiskellyt samaa tahtia ikätovereideni kanssa. Todennäköisesti kävisin vankilasta käsin psykiatrisessa hoidossa miehen taposta ja kaikki lapseni olisivat sijoitettu kauas luotani.

14. Olen kissaihminen henkeen ja vereen. Pidän myös koirista, mutta en usko koskaan eläväni kissattomassa taloudessa, koira otetaan jos keretään.

15. Uskon sielunvaellukseen. Raamattuun suhtaudun tietyllä varauksella. Iso syy siihen on se, että rippikouluni johtaja passitti minut suoraan helvettiin kun sanoin, että minusta sielunvaellus on kiehtovampi katsontatapa elämään. :P

16. Kaveripoikieni tyttöystävät paria poikkeusta lukuunottamatta vihaavat minua syvästi, syystä ei-ole-mitään-järkevää-syytä. Paitsi nähtävästi heille :D Olemmeko me sinkut todellakin näin pelottavia?

17. Olen koukussa FarmVilleen ja Treasure Isleen Facebookissa.

18. Katson liian paljon hömppäohjelmia televisiosta. Nyt menossa "tavisnaisesta malliksi"

19. Elämässäni ei ole tällä hetkellä yhtään merkittävää miestä (yllätys)

20. Rakastan  livemusiikkia. Jos fanitin the Arkia kympillä Ruisrockissa, niin voin fanittaa mitä tahansa. Viime vuoden Simerockissakin löysin itseni riehumasta Turmion Kätilöiden keikalta hevimieslauman keskeltä. Sanoinkuvailematon kokemus.

21. Laulan karaokessa pääasiassa Lumiperhosen, Sakari Kuosmasen pienen sydämen, Almaz, onnen lapsen sekä Brita Koivusen suklaasydämen. Moderneista rock-pop-biiseistä en ole löytänyt yhtään, jonka esittämisestä nauttisin.

22. Olen käynyt kolme vuotta yksinlaulutunneilla ja sitä ennen lauloin kuorossa n. kuusi vuotta. En kuitenkaan ole mitenkään erityisen hyvä laulamaan, mutta rakkain harrastus se on minulle silti.

23. En pidä egoilevista miehistä. Jos mies kehuu itseään liikaa ja hehkuttaa esimerkiksi uskomattomia rakastajan taitojaan niin en jaksa vaivautua edes kokeilemaan häntä, sillä hän todennäköisesti on yhtä tyhjän kanssa.

24. Haluaisinkin kertoa tähän väliin ihan yleisen faktan: naiset esittävät yllättävän paljon sängyssä ja kehuvat joskus vain siksi, että saisivat itselleen kehuja. Toki yleensä naiset ovat ihan vilpittömän tyytyväisiä ja kehuvaisia, etenkin jos kyseessä on naiselle merkittävä ja tärkeä mies.

25. En halua lapsia tällä hetkellä ainakaan. Äidillisyyteni tulee ilmi lähinnä karvaisten ja alle viiden kilon painoisten otusten kohdalla.

26. Mielestäni koiran pitää olla koiran kokoinen. Jos haluan helposti kanneltavan ja syliin mahtuvan lemmikin niin hankin lisää kissoja.

27. Rakastan sitä kun saan työntää naamani hevosen harjan alle ja nuuhkaista syvää. Rakastan hevosten tuoksua <3

28. Haluaisin harrastaa ratsastusta säännöllisesti, mutta ei yksinkertaisesti ole rahaa eikä paikkaakaan. Hevoset rulz.

29. Tipahdin kerran hevosen selästä niin, että jouduin viettämään yön KITTILÄN terveyskeskuksessa. Tipuin suoraan hevosen eteen ja se juoksi ylitseni kolauttaen samalla kaviolla leukaani ja astumalla kevyesti lonkkani päälle. Alahuuleni oli kuin aidolla afrikkalaisella viikon.

30. En vastusta ulkokissojen pitämistä. Eli jos asutaan maalla, suht etäällä valtateistä niin minusta on kissan kannaltakin parasta antaa sen liikkua vapaana. Toki luonnossa on vaaroja, mutta voihan sitä vessanpönttöönkin hukkua.

31. Toisaalta olen sitä mieltä, että "tupakka tappaa, mutta voihan porkkanaankin tukehtua" on äärimmäisen typerä lause tupakoinnin puolustamiseen :D

32. Tupakoivat miehet maistuvat PAHALLE.

33. Jäin muutama viikko sitten koukkuun Rillit Huurussa -sarjaan. Paras sitcom-sarja koskaan! Tilasin huutonetistä ykköskauden ja sen pitäisi olla kohta postilaatikossani.

34. Sain syntymäpäivälahjaksi Nomination-käsikorun ja siinä oli valmiiksi kirjain J. Itse olisin valinnut ensimmäiseksi kirjaimeksi Y:n, koska olen kurkkuani myöten täynnä sitä, että minua sanotaan Jenniksi ja siksi Y on tärkein kirjaimeni.

35. Ehkä kissani nimi on siksi Myy?


BUSTED! Kissa, joka leikkii vapaaehtoisesti rapakossa.

36. Elimistöni ei siedä kunnolla maitoa. Yleensä maito puskee läpi joko peräsuoleni kautta kivualiaan vatsavaivan jälkeen tai naamani/yläselkäni kautta teinifinneinä.

37. Meikkaan loppupeleissä aika harvoin. Yleensä kävelen kaupungillakin rönttävaatteissa ja naama meikittä, koska en jaksa vaivautua. Näillä reissuilla myös törmään turhan usein komeisiin miehiin ja manailen mielessäni, että olisi sittenkin voinut nähdä vaivaa.

38. Silloin kun näen vaivaa niin näen sitä yleensä liikaa ja olen usein hieman ylipukeutunut ja liian hienosti laittautunut etenkin näille leveyspiireille.

39. Olen todella huono miellyttämään ihmisiä, joita en halua miellyttää. Jos heidän käytöksensä ärsyttää minua niin sanon sen suoraan ja jos minun täytyy olla heille mukava niin kehonkieleni paljastaa kaiken ja sen vuoksi minua sanotaankin usein selän takana vittumaiseksi lehmäksi.

40. Sain kuulla kerran, että yli 60-kiloiset naiset punnitaan navetassa. Vastasin "ammuuu" ja lähdin etsimään sonneja härkien sijaan.

41. Ahdistuksen aiheuttama ylensyönti ja ahmiminen johtivat jälleen raastavan parin kilon painonnousuun. Hyvä puoli tässä on se, että tissini ovat palanneet mutta menetin mahani. Ja minä itse olen mieluummin lautamainen pyykkilauta kuin tissinen suo.

42. En usko, että kovin helposti kiinnostuisin miehestä, joka ei pidä huolta fyysisestä kunnostaan. Ystäväni saavat olla vaikka maailman pehmeimpiä ihmisiä, enkä edes huomaisi sitä, mutta miehiltäni odotan kiinteää kroppaa ja yritän pitää itsellänikin sellaista yllä nyt kun sen kovan vaivan jälkeen sain takaisin. (ja saan kohta uudestaan takaisin, jahka stressi loppuu)

43.Kävin tänään kampaajalla! Matkani kohti kuumaa tyhmyyttä on virallisesti alkanut. Kiitoksia Ounas Keskuksen Tuccapajan Kaisalle. Toivottavasti muistan nimen oikein.

44. Opiskelen mediakasvatusta Lapin yliopistossa kolmatta vuotta. Kandin paperit saan toivottavasti joulukuuhun mennessä kätösiini.

45. Ajattelin hakea lukemaan viestintätieteitä/journalistiikkaa jahka pääsen maisteriksi.

46. Ajattelin myös hakea vaihtoon Irlantiin/Skotlantiin/Englantiin/Walesiin (ok, lyhyesti sanottuna Brittein saarille) ensi vuonna. Las Palmas kiinnostaisi myös, mutta ehkä skotti-irkku-miehet voittaa. Norja ei myöskään ole poissuljettu vaihtoehto.

47. Olen parhaillani kasvatussosiologian luennolla, niin taidan postata tämän jo 50 faktan jälkeen ja jatkaa toiset 50 myöhemmin. Joku ehkä jo huomannutkin, että olen kirjoitellut näitä faktoja usean eri päivän aikana. Luulin aluksi, että on helppo keksiä itsestään uutta kerrottavaa, muttei se kyllä ole.

48. Sain synttärilahjaksi kovalevyn (minkälie), pinkit reinot ja nomination-korun. Ja taisin kertoa tämän jo aikaisemmin? No, kerron lisäksi sen, että ostin huuto.netistä feikkipaloja tähän käsikoruuni. Y-kirjaimia lähti halvalla ja ostin niitä neljä ja muistin sen jälkeen, että olisin tarvinut niitä vain kolme. Blondi? No, onpahan varakappale. 

49. Olen osa tieteellistä tutkimusta, jossa tutkitaan jotain, mitä en ymmärtänyt. Suoritan kokeen omalta osaltani huomenna. Täytynee perehtyä lisää aiheeseen, niin tietäisin, että mitä hittoa minun pitäisi oppia ja miksi?

50. Jäin pari viikkoa sitten koukkuun McLeodin tyttäret sarjaan, joka tulee kakkoselta n. puoli yhdentoista maissa aamuisin.

51. Olen nyt ilman nettijohtoa Rovaniemellä joitakin viikkoja, niin en postaile paljon (taaskaan). Vaan älkää murehtiko, pysynen hengissä ja kirjoittelen säännöllisen epäsäännöllisesti myös jatkossa ;)

 

Jatkuu seuraavassa numerossa!