Onko kukaan koskaan törmännyt aikaisemmin mieheen, joka näyttää mieheltä, tykkää naisista, opiskelee/työskentelee miehekkäällä alalla, omaa tiettyä äijämäistä karismaa ja sitten hän avaa suunsa ja kuulostaakin aivan mieheltä. Kuuntelet aikasi hänen juttujaan ja tajuatkin yhtäkkiä kuulevasi varsin naisellisia sanoja partaisesta suusta.

Enkä tarkoita nyt mitään sellaista, että mies puhuu merkkikengistä, kuukautisista, huippumalli-haussa sarjasta ja jaksaa analysoida minuuttitolkulla kaunareiden Brooken ja Ridgen suhteen terveellisyyttä. Ehei. Nämä miehet vaan... Puhuvat kuin naiset. ymmärtääkö kukaan?

Nämä miehet siis analysoivat hirveästi asioita, jauhavat samasta asiasta ties kuinka kauan ja vielä selvinpäin. He takertuvat pieniin yksityiskohtiin puheistasi ja haluavat kysyä sen tarkempaa merkitystä. He yrittävät vedota emotionaaliseen puoleesi vääntämällä ääneensä itkukurkussa-efektiä kun olette eri mieltä jossain asiassa.

He ovat yleensä yli 180cm pitkiä, mutta Tosimiehiä he eivät ole ja Goljateiksi he eivät voi tulla.

He ovat Smurffiinoja.

Ystäväni joutui lähikontaktiin Smurffiinan kanssa ja päätti olla rohkea nainen ja teki aloitteen suukontaktissa. Ilta oli mukava, mutta yön ja seuraavan päivän tekstiviestit vain korostivat miehen Smurffiina-ominaisuuksia. Mies kertoi useammassa tekstiviestissä, kuinka yllättynyt hän oli pusuista *vinksvinks* Kun kaveri ei kommentoinut tuohon kummemmin niin mies veti "olen edelleen vielä hieman ihmeissäni näistä pusuista, että miksi pussasit"?-kortin. Selkeää olenollutihastunutsinuunala-asteelta/kehuminua/haluaminua/tuleluoksenisänkyyn-yrityksiä. Mutta koska kyseessä ei ole Smurffi niin viimeinen vaihtoehto pyyhkiytyy pois yhdellä sormen näpäytyksellä näin: tuleluoksenisänkyyn.

1270749545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En lainkaan ihmettele, että Smurffiina jäi kerralla lähihistoriaan ja oikeat Smurffit valtasivat jälleen hänen mielensä. Oikea asenne!