MIEHET!

Miksi hemmetissä teidän pitää mennä salille yhdessä jonkun äijäköriläsjoukkueen kanssa? Tuleeko yksin tylsää? Tuleeko yksin tehtyä jotenkin voimaton treeni? Vai siksi, että sitten pääsettä ihQdaa-yhdessä vääntämään liian suurilla painoilla ylätaljaa niin, ettei siihen teidän jengiinne kuulumattomat ihmiset pääse kyseiseen laitteeseen yli puoleen tuntiin HÄ?!

Siinä sitten raataatte naisista, proteiinista, kreatiinista ja "oli ostettava jo XL-koon t-paita ku vähän kiristi hihansuu HAHAHAHA"-juttujanne ja jossain välissä muistatte että AI NIIN, mehän ollaan täällä TREENAAMASSA niin kannattaisi varmaan vääntääki jotain liikettä sillä ylätaljalla, eikä vaan istua siinä penkillä pullistelemassa, koska täällä on EHKÄ muitakin ihmisiä, jotka haluaisi siihen kyseiseen laitteeseen seuraavan PUOLEN TUNNIN sisällä.

Ja koska salilla on ruuhka-aika ja myös paljon timmejä mimmejä liikenteessä niin eihän sillä ylätaljalla voi tehdä sopivilla painoilla sarjoja. No ei tietenkään. Pakko lisätä tuplasti oma paino siihen ja sitten roikutaan ilmassa, että saadaan ees perse siihen ylätaljan penkkiin, että päästäis ees tekemään liikkeitä ja sekään ei riitä niin kaverit istuu sylkkyyn, ettei poikuli vaan lennähä kattoon niiden painojen vuoksi. Kun perseesi on viimein penkillä niin sen jälkeen äärimmäisen epämääräisellä ja tärisevällä tekniikalla hinkutat sitä ylätaljaa kohti rintakehääsi ja puolessa välissä huomaat että "oo, varmaan eilisen treenin takia vähän kramppaa tää olkapää niin lopetanki tähän" ja sitten punaisena naamaltasi meinaat luovuttaa ja se sinun tukijoukkosi siinä ympärillä karjuu että "JAKSAA ARTSI KYLLÄ SE SIITÄ VÄÄNTÄÄ VÄÄNTÄÄ VEDÄ SAATANA HYVÄ ARTSI!"

Ja minä siinä vieressä mulkoilen teitä naama norsun genitaalilla ja yritän räjäyttää aivonne Sheldonin opettamalla menetelmällä, mutta epäonnistun. HARMI. Olisin kuitenkin niin halunnut myös tehdä jotain ylätaljalla. ENPÄ PÄÄSSY. TAASKAAN. EN. KOSKA OLITTE SIINÄ EILENKIN JA OLITTE SIINÄ TAAS! Missä välissä treenaatte olemattomia perslihaksianne HÄ?

Hemmetti jos olette siinä vielä huomenna niin käyn kyllä helvetti nakkomassa teidät vuoroperään WC-pöntöstä alas, koska uskokaa tai älkää, te olette aivan liian pienikokoisia XL-koon paitaan ja minä tarpeeksi kettuuntuneena kannan helposti alle kaheksankytä kilosen miehen hartiallani vaikka Timbuktuun! Ja PIDEMMÄLLE!

INHOAN TEITÄ!

Kiitän kuitenkin siitä, että aiheuttamanne vitutuksen ansiosta painelin huomaamattani viisi kilometriä juoksumatolla JUOSTEN. Ok, hölkäten. Anyway. Hyvä saavutus minulta.

1271346894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e