alkuun: Pikku Myy voi hyvin, leikkii kovasti tötteröstä huolimatta ja ei malta odottaa ylihuomista kun saa ottaa kaulurin pois. Haava on todella siisti Maijan leikkaushaavaan verrattunu ja parantunut todella nopeasti. Eli jos oma kissanne/koiranne leikataan ja se pärjää hyvin kaulurin kanssa niin suosittelen käyttämään. Pari päivää meni, että kauluriin totuttiin. Pois en ole kauluria ottanut kertaakaan tässä välillä, koska mielestäni on parempi antaa Myyn kuvitella, että kauluri on tullut jäädäkseen kuin että hän tajuaisi, että sen saa välillä pois. Silloin todennäköisesti kauluri yritettäisiin tuhota.

Nyt Myy kuitenki lukee tämän postauksen ja tajuaa, että huijaan häntä 0_o!!!


Siinä pakolliset kissakuulumiset. :)

Perjantaina käytiin taas vakiokokoonpanolla baarissa viettämässä puhdasta tyttöjen iltaa ilman sen kummempia miesodotuksia. Parhaat illat ovat lähes poikkeuksetta silloin kun lähtee liikenteeseen ilman ennakko-oletuksia illankulusta ja ei kuvittele mitään erikoisempia tapahtuvaksi. Tällöin kaikki odottamaton on plussaa. Tai miinusta. Mutta yleensä plussaa.

Jos taas lähtee hirveät odotukset päällä baariin ja kuvittelee, että ihastus on siellä ja se ihastus tekee jotain mutta ei teekkään niin... Hankala olla mököttämättä vaikka olisi yhtä rationaalinen optimisti kuin minä. Miehet voivat siis antaa huutomerkin illalle tai pilata illan. Harvoin mies pelastaa iltaa, sillä miehetön ilta ei ole koskaan huono paitsi jos on kuvitellut illan miehiseksi. Hieno selitys, eikö?

 

1271018398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tilasin huutonetistä muutamalla kympillä aitohiuksiset clip-on-pidennykset (40cm) ja nämä ovat TÄYDELLISET. Väri on just eikä melkein oikea ja nyt koen suurta tuskaa siitä ajatuksesta, että haluan palata blondiksi tämän vuoden aikana. Njiiäääägh. Kuitenkin tämä on paahdetun kookoksen ja harmahtavan blondin rinnalla suosikkihiusvärini koskaan, niin todennäköisesti palaan tähän ja lisäkkeet saavat uuden elämän sitten vuoden, parin kuluttua.

1271018957_img-d41d8cd98f00b204e9800998eIkisinkku blondina.


Oijoi. Ja sitten kun saan taas täydelliset, vaaleat hiukset niin hankin kyllä niihinkin clip-on pidennykset. Tosin voisi kokeilla 50 cm ja olla kunnon pitkäletti.

En ymmärrä mitä järkeä on maksaa satoja euroja kestopidennyksistä ja vielä niiden poistosta, kun muutamalla kympillä saa laadukkaat,  napakasti pysyvät, helppohoitoiset ja helposti laitettavat/poistettavat pidennykset aina silloin kun haluaa? Olisihan se toki kiva olla pari kuukautta putkeen tähkäpää, mutta... Ihastuin nyt näihin niin paljon, etten ala maksamaan IMO turhasta.

Lisäksi parastahan näissä pidennyksissä oli se, että todennäköisesti hyvin harva huomasi päässäni olevan mitään ylimääräistä. Pituus on kymmenisen senttiä omaa lettiäni pidempää, joten etenkään kukaan miespuolinen ei eroa huomaa paitsi koskemalla klipsistä päätäni. Tanssin myös hurjasti ja hiukset pysyivät hyvin silloinkin kun ne jäivät kainalooni jumiin ja tukistin itseäni hetkittäin aika antaumuksella.

 

1271018577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tanssilattia oli täynnä, niin oli pakko käydä vessassa bailaamassa.

Tuli vaan mieleen, että olin tuona iltana hyvinkin feikki. Minulla oli kuivalihan aiheuttaman suolanestekertymän vuoksi puristavat sukkikset jalassa, kaula-aukon vuoksi push-upliivit (A(a)-luokan tissit tarvitsevat hetkittäin nostetta) sekä pidennykset.

Miltä miehestä olisi tuntunut jos kiihkeä kohtaaminen olisi tapahtunut?

Ensiksi riisutaan housut ja jenkkikset vyöryvät maanpakoon.
Sitten riisutaan rintsikat ja mies huutaa kauhuissaan "MISSÄ NE OVAT?!? NE OLIVAT ÄSKEN TÄSSÄ?!?!?"
Ja sen jälkeen alan irrotella hiuksia päästäni.

Hitto, olisi pitänyt iskeä mies. Olisin halunnut nähdä sen ilmeen.