Eilen illalla kuuden jälkeen suunnistin kohti Joulupukin virallista ostoskeskusta. Matkan varrella kehittelin mielessäni erilaisia kauhuskenaarioita siitä kuinka kaikki Niistä Kengistä olisi jo mennyt tai ainakin koko loppunut.

Mekan kohdalla huomioni kiinnittyi ensimmäisenä "Paljon kenkiä -50%!"-ilmoituksiin. Rukoilin Jimmychoolta, ettei Ne Kengät olisi alessa, että kokoja olisi jäänyt.

Kauhukseni huomasin, että Ne Kengät olivat alessa, mutta niitä sentään oli vielä hyllyssä.

Tyrmistykseni totesin, että Niistä Kengistä oli jäljellä enää kokoja 39 ja 40, jotka olisivat aavistuksen liian isoja.

Kävin kurkistamassa myös Niiden Kenkien Hätävara-Tekonahkaversioita ja siellä oli jäljellä kokoa 38.

Tepsuttelin ympäri Mekkaa Tekomokkainen Se Kenkä oikeassa jalassa ja Hätävara-Tekonahkainen Se Kenkä vasemmassa jalassa ja tulin siihen tulokseen, että 39 koolla käveleminen olisi pidemmän päälle raskasta, koska kenkä ei istunut täydellisesti.

Hetkisen istuskeltuani Molemmat Ne Kengät sylissäni tulin siihen tulokseen, että Tekomokkainen Se Kenkä olisi jatkuvasti Myytetty (lue: kissankarvoissa) ja kastuisi helposti talvisin.

Pian Niiden Kenkien Tekonahkaisesta Hätävarasta tulikin Ne Kengät ja muikeana menin kassalle ja maksoin 39,90€ Niistä Kengistä.

1269895911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
paitakin jännästi väärinpäin.

Se Kamera jäi Sinne Kotia, joten kuva on otettu Sillä Kamerakännykällä ja Niitä Yksityiskohtia kuvailen tarkemmin joskus jos jaksan, mutta koska en ole Sellainen Muotibloggaaja niin todennäköisesti parempaa kuvaa ette tule saamaan. Mutta onneksi perjantaina on Ne Bileet, joissa Ne Kengät ovat mukana, joten niistä saadaan ehkä myös Sellaisia Kuvia.

Lisäksi julkaisen todistusaineistoa, että mahdun koon 36 farkkuihin! Sen kunniaksi söin puoli litraa soijajätskiä ja menetin mahani. No, nyt alkaa paasto pääsiäisen kunniaksi.

1269896468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Takaapäin otettua kuvaa en julkaise, koska jenkkikseni yrittävät siinä kuvassa maihinnousua ja se ei ole kaunista katseltavaa. Mahdun siis näihin housuihin, mutta en ole vielä siinä kuosissa, että näitä voisi käyttää julkisella paikalla. On se jännä kun normaaleilla ihmisillä rasva kertyy joko ylä-, ala tai keskivartaloon ja minulla se kertyy vain takaosaan kehoani. Väärin!