No niin! Postaamaan kuin olisi jo!

Kiitos sinulle Temporal, joka bongasi minun Miss Suomi -finalisti alter egoni Yhdennäköisyyttä löytyy pysähtyneissä kuvissa ja oikeissa kuvakulmissa. ;D Ajattelin tämän vuoden aikana palata takaisin blondiksi, se kun nyt on oikea hiusvärini. Toisaalta tummien hiusten tuoma mystinen sädekehä ei ole niitä asioita, joista luopuisin helposti. Mm'm.
Tulikin tästä mieleeni, että lapsena aina missikisojen aikaan järjestin joko kymmenen suosikki-pehmoleluani riviin ja annoin heille numerot yhdestä kymmeneen ja katsoin kenestä tuli Minun Makuuhuoneeni Missi ja se sai sitten nukkua minun vieressäni seuraavan viikon. Välillä ärsytti kun joku ihan tyhmä pehmolelu voitti ja oli sitten pakko nukkua sen kanssa.

Tyttörievulle myös kiitoksia, kun vinkkasi minulle homokuoro Out'n Loudin kappaletta: prinssini saapuu. Kyseistä biisiä en löytänyt youtubesta, mutta nelosen nettisivuilta kun katsotte uusimman Maria!-lähetyksen niin nämä miehet esiintyvät siinä. AIVAN LOISTAVA! (n. 45 minuutin kohdalla) Menisin heti kyseisen kuoron jäseneksi, mutta heteronaisena en varmaan pääsisi :( Toisaalta olisi aika ikävää mennä kuorokavereiden kanssa baariin ja he veisivät kaikki miehet. Niinkuin yhdellä kansainvälisellä leirillä minun homokaverini vei leirin komeimman miehen nenäni edestä. Ranskalaisen...

Eilen ystäväni kävi kylässä kummityttöni kanssa. Pidin varmaan ensimmäistä kertaa ikinä vauvaa sylissä ja yritin kommunikoida sellaisen kanssa. Pakko sanoa, että rispektiä kaikille äideille. 24/7 äärimmäisen rankkaa ja kokonaisvaltaista työtä. Kyllä jäisi minulta tekemättä ainakin tässä vaiheessa. Myyssä on tarpeeksi lasta minulle seuraavaksi kuudeksitoista vuodeksi, katsotaan sitten että aletaanko adoptoida kiinalaistyttöä vai venäläispoikaa.

1269874525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

vaaauva <3

"Silti toivoa en menettänyt koskaan. Vielä prinssini saapuu valkoisella jaguaarillaan..."

Tein muuten perjantaina sopimuksen korkeamman tahon kanssa siitä, että ne miehet, jotka ottavat minuun yhteyttä välillä perjantai sunnuntai ovat menossa mukana rakkauden keväässäni.

No, eräs kirjoitti viestin facebookissa
Eräs lähetti itsestään herutuskuvan sähköpostilla
Kolmas yritti soittaa kahdesti puoli kolmalta lauantaiyönä
neljäs alkoi yllättäen mesetellä kanssani
ja kasa kaveripoikia kokivat myös suurta tarvetta meseillä kanssani juuri tuona viikonloppuna.

It's raining men! HALLELUJAH! Hyvästi jää, oi ankea lama-aika./pax singleta. Nyt alkaa autuas miestenkorjuu-aikakausi ja toivottavasti tällä kertaa valitsen oikein enkä löydä itseäni sitten mähöämässä Korvatunturin metsiköissä istuttamassa metsää, ilman että minulla olisi ketään joka viikonloppuisi hieroisi hartioitani. Toisaalta saattaa tämä olla myös "mistä näitä smurffeja oikein tulee"-aikakausikin, mutta ehkä smurffit ansaitsevat mahdollisuutensa?

 

Tässä Out'n Loudin kappale Shoppaileen! Sopii tähän loistavasti, sillä lähden NYT ostamaan unelmakenkiäni ;) jos niitä ei ole myynnissä niin.. No, märsään huomenna.