Lukemissani blogeissa on menossa teemaviikko-buumi ja lähden sellaiseen itsekin mukaan. Oma teemani on kirjoittaa ensi viikolla joka helevetin päivä JOTAIN tänne. Ja mielellään jotain järkevää/hauskaa. Jos sanani syön, niin Pan's labyrinthin monsteri minut vieköön. Ehkä sitä saisi rutiinin päälle ja kirjoitusinnon jatkumaan myös sen vammastakin vammasemman kandin puolelle. En ymmärrä miten saan ikinä gradua valmiiksi? HUOHkaus.

Tällä postauksella ei ole suurta universaalia tarkoitusta. Postaan tämän puhtaasti siksi, että testailen miten vuodatuksen avulla onnistuu tekstin kirjoittaminen kuvan viereen. Tajusin nimittäin vasta ihan äskettäin, että sekin on mahdollista. Wou!

1269720105_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Testing?
I DID IT!
Ja vielä nördesti koodi-kielellä kun en nyt oikein hiffannut mitään "klikkaa linkityskohdan vetolaatikosta kohdennus-hommaa" kun se ei saanut aikaiseksi muuta kuin suurta hämmennystä, kun omalla kohdallani kuvalinkin klikkaaminen ei avaa mitään vetolaatikkoja. Dah, mutta no, tosinaiset käyttää html:ää!

Wuhuu!

Laura Lepistö on muuten aivan ihana ja mahtava urheilija! En ymmärrä miksi fanitan taitoluistelua näin paljon kun en tiedä lajista yhtään mitään teoriassa enkä käytännössä.
Haluan taitoluistelijan kropan, ja tästä syystä päätinkin mennä pääsiäisenä luistelemaan. Jos vaikka onnistuisin kampittamaan komean jääkiekkoilijan piruetti-treeneilläni?