Vastaan tähän kommenttiin tässä näin kun se tuli niin vanhaan postaukseen, ettei sitä asianomainen löytäisi sitä etsiessään. :) Meikällä ollut netti taas rikki ja varmaan hajoaa taas kohta niin pahoittelen hiljaisuutta ja myös sitä, että tämä postaus on turha, mutta kun ei vielä ole suurempia asioitakaan kirjoitettuna valmiiksi niin... Vastataan sitten henkilökohtaisesti hänelle, joka ikävä kyllä on väärinymmärtänyt minut ja selvennykseksi myös heille, jotka myös ovat ehkä väärinymmärtäneet, mutteivät ole tuonneet sitä esille.

"Onhan tää sun blogi oikeen mielenkiintosta luettavaa, toisaalta kyllä ihmettelen sun tapaa kutsua joitan ihmisiä "ruokaa pelkääviksi katuharjapissiksiksi" Ehkäpä juuri ne katuharjapissikset ovat niitä, jotka kymmenen kiloa laihtuessaan olisivat alipainoisia eli juuri nyt siinä sopivassa painossaan.
Voin myöntää itsekin kuuluvani näihin paratiisin ja myös revonpesän katuharjapissiksiin, mutta ei kyllä harmita lainkaan. Sinun puolestasi kyllä harmittaa. useitakin kertoja. Onneksi tämä blogi toimii ajanvietteenä. Onhan tämä sitä lomahupia parhaillaan. Oikea Bestseller."

Ok, selvitetäänpäs nyt asia :D

Muistaakseni en ole tässä blogissa keitään kutsunut pissiksiksi, ainakaan useita kertoja.
Kun kutsun ihmisiä ruokaa pelkääviksi katuharjoiksi, niin se johtuu puhtaasti siitä, että olen kateellinen ja katkera siitä, että en itse koskaan pysty näyttämään ruokaapelkäävältä katuharjalta, koska olen sen verta pitkä ja isoluinen tapaus. Ja toki suurin osa näistä katuharjoista on normaalipainoisia ja saavat todellakin olla ylpeitä kropastaan.  En pistäisi pahakseni jos olisin sirompi, mutta kun en ole ja koskaan en tule olemaan. Eli jos joskus olen kateellisena tuijottanut vartaloasi Paratiisissa niin en ole kuitenkaan ajatellut sinusta ilkeästi tai toivonut sinun lihovan viisikymmentä kiloa.

En kuitenkaan vaihtaisi kroppaani tai ulkonäköäni mihinkään. Olen onnellinen sellaisena kuin olen. Vaikka olisin kuinka naurettava, harmittava ja hirveä joidenkin mielestäni, niin omasta mielestäni olen sopiva. :) Pidän myös pyöreämmistä vartaloista. Itse asiassa rumaa naisvartaloa saa etsimällä etsiä. Tai rumaa naista muutenkaan. 

LISÄKSI yrittäkää kultaseni muistaa, että vaikka Fenii on osa minua, niin minä en ole Fenii. :P Fenii on huomattavasti kärkkäämpi, sosiaalisempi, ilkeämpi ja verbaalisesti lahjakkaampi kuin minä koskaan tulen olemaan. Älkää siis tehkö minusta psykoanalyysejä tämän blogin perusteella, se ei vastaisi koko totuutta. Tulkaa juttelemaan ihan kasvotusten ja harmitelkaa vasta sitten.

Mukavaa kuitenkin, että osa pitää blogiani bestsellerinä. Sääli kun minä en noita parhaita myyntirahoja ole nähnyt ja tuskin minulle koskaan tästä bloggailusta tullaan maksamaankaan. :P Realismia, realismia!

Btw. Rakastan kommentteja. Saa kommentoida. Kivasti tai vähemmän kivasti. Me no herkkänahkainen :)

ANYWAY:
Haluan pyytää anteeksi kaikilta hoikilta ja pienikokoisilta 90-luvulla syntyneiltä, joita olen koskaan ilkeästi morkannut ja aliarvioinut. Olette kauniita ja upeita naisia (kuten myös minä ja muut kasikasit) ja ansaitsette ne upeat miehet, jotka me olemme teille kouluttaneet.

P.S. Olisin minäkin alipainoinen 10 kiloa kevyempänä. Ehkä siis jonkun mielestä ruokaa pelkäävä? Isoluinen, mutta pelokas kuitenkin. Olenkin unohtanut täällä hehkuttaa, että painan nykyään sen 62 kiloa, mitä olen tavoitellut blogin alusta asti :D Juhlistin tätä uudella mekolla.

*****

Näin tänään muuten aivan uskomattoman upeat kengät Mekassa. Täydelliset ylipolvensaappaat. Hintaa 70 € ja vastustin kiusausta ostaa ne, koska päätin pitää maaliskuun "älä osta mitään, mitä ilman pystyt hengittämään"-kuukautena. Toki noiden kenkien jättäminen odottamaan huhtikuuta ahdisti astmaatikkoa, mutta järkevyys on kuukauden sana parin irrationaalisen kuukauden jälkeen. Rahaa on mennyt aivan liikaa, vaikka olenkin unohtanut pitää kirjaa menoistani. Joskus olisi tarvetta rikkaalle miehelle, joka kokisi tarvetta hemmotella minua. Toisaalta en jostain syystä pidä ajatuksesta, että mies ostelisi minulle noinkin kalliita kenkiä, kun en itse varmaan kovin helposti tule tuhlaamaan mieheen montakaan kymppiä.

Satu lupasi viettää kanssani itkijäisiä, jos noita kenkiä ei enää ole myynnissä kuukauden kuluttua.