Aloin kirjoittaa pitkästä aikaa oikeaa päiväkirjaa, ja huomasinkin, että olen unohtanut nyt sitten julkisen päiväkirjailun. Pahoittelen kovasti ja lupaan alkaa kerätä päivänvaloa kestäviä tapahtumia myös tänne :) Tänään kuitenkin vedän vielä lungisti ja teen kuvahaasteen, johon minut on joskus aikaa sitten haastettu ja koska en silloin vielä ollut omalla naamallani esillä ja nyt olen niin... Here we go! :)

 

A picture that makes your heart smile.

 

Pikku-Myy <3 Jo noin kuukauden iässä tämä veijari osoitti häpeilemätöntä ja avointa luonnettaan. Kuinka yksikään hullu kissanainen voi vastustaa mitään näin mahdottoman söpöä? Samaa linjaa Myy jatkoi viime viikolla, kun pyyhki tyynesti kakkakikkaroitaan eteisen matolle.

A picture that describes how you’d like to spend every day. 

Kesänurmikolla makaamassa luvan kanssa kamalan näköisenä ja auringon paahtaessa kasvojani. Menninkäis-polttarit oli viime kesän kohokohta! Kesä tule jo!
 
A picture of how you’d like the world to see you.


Rakastavana ja rakastettuna

A picture of you very drunk.

En koskaan ole kahta viinilasia enempää kerralla alkoholia juonut ja siitäkään ei ole kuvamateriaalia, joten minun perusbaari-ilmeeni menkööt. Olen baarissa 99% täysin selvinpäin ja silloinkin enemmän sekaisin kuin kanta-juopot.
 
A picture of you with someone you love.

 


 
Kuvan rajauksella suojelen Smurfhunter-kumppanini yksilöllisyyttä.
 
A picture that you had no idea what was being taken.

 


Ei vastaa ihan tehtävän antoa, mutta pakkohan tällainen herkkukuva on saada esille. Jättitrampoliini kuuluu aikuisille...
 
A picture of you when you were anything but happy.

 
Syksyä 2004. Äärikuihtunut olomuoto kiitos teiniangstin ja ensimmäisen ison sydänsurun ja luottamuksen menetyksen ja plaaplaa. Kuvissa koitan edustaa, vaan mieli oli todella, todella maassa.

A picture of a time in your life that’s over, and you couldn’t be more thankful that it is.
 
Ainoa kuva, minkä nyt löysin tähän hätään yläasteajoiltani. Lienen 13/14-vuotias tässä kuvassa. Inhosin yläastetta. INHOSIN. Koulukiusaamista ja katkeria naisia riitti ja pojat morkkasivat sivuprofiiliani. Möh.

 

A picture of a time in your life that’s over, but you wish it wasn’t.

 


Lukio! Lukiovuodet olivat ensimmäistä syksyä lukuunottamatta pääasiassa täynnä iloa ja onnea ja menestystä. Kuva on penkkareista, joiden teema oli Hollywood ja minä olin luonnollisesti Paris Hilton. Suuri elokuvatähti. Tiedättehän?
 
A picture of you showing off a new haircut/color.

 


Tästä sitten alkanee matkani takaisin kohti blondiutta. Ehkä :D En osaa päättää.
 
A picture of you being ridiculous.


Kuva otettu ennen Nightwishin Levin keikkaa joulukuussa 2007. Keikalla puristin Hietalan Marcoa pohkeesta ja faniuduimme Empusta täysin. Ihana smurffi!


A picture of a time when everything was changing.


Kuvassa oleva ylioppilaslakki kuvastaa lakkiaisia, joista ei ole kuvaa tällä koneella :D Ja kuvassa myös solukämppäni, johon muutin kun lähdin opiskelemaan. Onneksi nykyään on yksiö. Kämppikset oli ihania, mutta minä en vaan osaa asua saman katon alla muiden kuin äitini kanssa.
 
The most recent picture of you.

Perjantailta baarista. Minä olin ziibra ja Satu safarinainen.