Smurffin huomion vangitseminenPukeutuminen


Smurffien pituudesta johtuen he ovat pääsääntöisesti enemmän peppu- kuin tissimiehiä. Tämän vuoksi muista pukeutua sääriesi yksilöllistä upeutta korostavaan alaosaan. Tiukat farkut, minihame, kiiltävät kalsarit  ja niin edelleen. Kuitenkin muista pukeutua niin, että olisi on mukava ja loistelias. Smurffeilla on yliluonnollisia kykyjä, ja he kyllä havaitsevat sen, jos olet pukeutunut johonkin, mikä saa sinut epävarmaksi.


Smurffi ei jätä huomiotta upeita laatusääriä vaikka hänen verensä olisi kyllästetty alkoholilla, mutta koska kuningas alkoholi vaikuttaa heikentävästi näköaistiin niin me naiset joudumme herättelemään smurffien muitakin aisteja. Erityisesti kuuloa. Mitä enemmän korkosi kopisevat baarin/terassin/yökerhon lattiaa vasten, sitä todennäköisemmin kiinnität varteenotettavan tapauksen huomion. Älä pelkää käyttää korkoja, vaikka suosikki-smurffisi jäisikin silloin lyhyeksi. Kuten edellisessä osassa totesin: Smurffeilla on todella hyvä itsetunto, ja he vaan nauttivat siitä kun saavat painautua julkisesti ikioman amatsoninsa kainaloon.

Iskeminen

Smurffit ovat joutuneet kokemaan elämässään yleensä monenkinlaista nälvintää ja pätkittelyä, joten heille on kasvanut voimakas nahka, joka ei tärähtele pienistä puukoista. Päinvastoin. Pienet henkiset raapaisut herättävät heidän sisäisen sotilaansa ja pyssy tanansa he lähtevät vastahyökkäykseen. Toisin sanoen: paras keino kiinnittää smurffin huomio vain ja ainoastaan sinuun on heittää jotain tyyliin:
"Mielelläni lähden kanssasi tanssimaan, voit lepuuttaa tällöin päätäsi rintakehääni vasten. Se on varmaan jo aika jumissa, kun olet joutunut pää kenossa kanssani keskustelemaan" ja perään flirttaileva hymy, silmän isku ja raahaa smurffi lattialle.

Toki smurffeissa on yksilöiden kesken pieniä herkkyyseroja, eli jos näet smurffisi silmien kostuvan ja pään painuvan niin... Hän onkin tonttu. Jätä se, ja etsi sarvikuono-smurffisi.

Naisen rooli

Älä missään nimessä sorru siihen harhakuvitelmaan, että kun mies on sinuun nähden joko lyhyempi tai suurinpiirtein samanmittainen, että sinun kuuluisi käyttäytyä kuin 1700-luvun nainen ja olla niin hellää, niin herttaista, niin suloista ja niin avutonta.
Smurffi kiinnostui sinusta juuri siksi, että olet sitä mitä olet, et sitä mitä luulet miehen haluavan sinun olevan. Jos olet amatsoni niin ole amatsoni, jos taas olet luonnostasi herttainen kodinhengetär niin ole juuri sitä. Mutta älä esitä, ettet saa suolakurkkupurkin kantta auki vain siksi, että smurffisi saisi hieman testosteronia elimistöönsä. Smurffi kyllä aistii petoksen. Ja koska smurffi ei välttämättä ole sinua voimakkaampi, niin kannattaa suosiolla kääntyä äidin puoleen. Äiti avaa purkin kuin purkin. Ihmenaisia, eikös?