Smurffin tunnistus:Pituus


Yleensä smurffiherra on samanmittainen kuin sinä tai jää muuten selkeästi lyhyemmäksi, kun pistät korkokengät jalkaan. Näin ollen toisen pitkula on toisen smurffi, ja toisen smurffi on toisen peukaloinen. Smurffin bongaaminen väkijoukosta voi siis tuntua aluksi hankalalta, koska olemme tottuneet ajatukseen siitä, että miehen tulee olla naista pidempi ja fyysisestikin se dominoiva osapuoli. Smurffin kanssa näin ei ole, vaan sinä saat olla se, joka raivaa tien väkijoukon lävitse ja otat seuralaisesi kainaloosi baaritiskille jonotellessa.
Se jos mikä on voimauttava tunne!

Asenne


Smurffit ovat yleensä hyvin itsetietoisia ja itsevarmoja. He ovat tulleet sinuiksi oman pituutensa kanssa ja se ei haittaa heitä yhtään. Lisäksi he eivät myös välitä siitä, kuinka korkeat korot sinulla on. Jos korkkari-sinua lyhyempi mies valittaa kengistäsi niin tiedät, ettet ole tavannut smurffia, vaan pelkän tontun, jotka kantaa kiertää kaukaa. Luota minuun.
Smurffilla on siis tosimiehen asenne kätevässä matkakoossa. Hän on myös aivan liekeissä kun saa olla kaltaisesi amatsonin kanssa julkkisella paikalla, muiden hämmästellessänne modernia pituuseroanne.

Erikoistaidot

Yleensä smurffit ovat äärimmäisen lahjakkaita joko työelämässään tai harrastuksissaan. Smurffi yllättää sinut kertomalla olevansa hävittäjälentäjä, marsalkka-majuri, suosittu kitaransoittaja Ruotsista, suomenmestari jossain asiassa, palomies, HUNKS-tanssija tai Nokian insinööri. Monessakin mielessä smurffi on siis loistava saalis ja heitä turhaan aliarvioidaan niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Onneksi he eivät itse aliarvioi itseään.
Lisäksi smurffit ovat - uskomatonta kyllä - suuria naistenmiehiä.

Sopimattomuus

Vaikka smurffeilla on asennetta, erikoistaitoja ja itsevarmuutta koet kuitenkin, että hän on sinulle täysin väärä mies. Hän ei täytä ulkoisesti unelmamiehesi kriteerejä ja joskus hänen juttunsa ovat kuin toiselta (siniseltä) planeetalta. Kuitenkin huomaat nukkumaan mennessäsi ajattelevasi smurffia ja kaipaavasi häneltä tekstiviestiä. Tai useita. Baarissa laittaudut parhaimpiisi ja väität sen olevan Tosimiehiä varten, vaikka todellisuudessa puit lyhyimmän hameesi vain siksi, että smurffi voisi kurkistaa sen alle ja mahdollisesti lumoutua näystä niin, että kosisi sinua välittömästi.
Smurffin taikakosketus on osunut sinuun. Vaikka oletit saalistavasi häntä, niin hän saalistikin sinua. Ja näin hyeena taltutti gnun.

Seuraavassa numerossa: Smurffin huomion vangitseminen.

 

- The Great Smurfhunter.