Ja nyt kaikki miehet ryntäävät blogiini luullen sitä seksiblogiksi ja pettyvät hirveästi kun näin ei asia olekaan. Muahaha. Voisin alkaa kirjoitella iltapäivälehtiin otsikoita, kun saan niistä niin hämääviä.

Joka tapauksessa pohdiskelin tässä sitä, että kuinka paljon naiset loppupeleissään miehiä tottelevatkaan.

Kun mies sanoo:

"Älä kerro tästä edes parhaimmalle kaverillesi"
 
Me kerromme silti. Miksi? Koska nainen ja naisen bästis ovat yksikkö, salasanalla suojattu V.I.P.-juorupiiri, jonka sisällä vaihdellaan hyvinkin henkilökohtaista informaatiota yleensä vähintään kerran päivässä. Tämän CIA-tasoisen sisäpiirin ulkopuolelle ei tietoa heru, eli älä pelkää mies: salaisuutesi on turvassa naisen parhaan kaverin pään sisällä.

 

"Tule!"

Kyllä, KYLLÄ! (not)

 

"Älä sitten vilkuile muita miehiä"

 

Totta ihmeessä vilkuilen muita miehiä. Vilkuileehan miehetkin muita naisia. Vilkuilu on osa geneettistä perimääni ja omalla kohdallani vilkuilu johtaa hyvin harvoin mihinkään, varattuna ei sinnekään. Pieni flirtti piristää päivää ja rajoja rikkomatta sen ei pitäisi olla vaaraksi kenenkään parisuhteelle.

 

 

 

"Tule jo sieltä!"

 

 joo, joo kohta! Meikkaava nainen on loistava huijari. Ripsivärin levitys  voi joinain päivinä vaan yksinkertaisesti olla tavallista pidempi prosessi ja silloin on fiksuinta jo miehen mielenterveyden kannalta väittää olevansa kohta valmis. Hermoilkoot lisää vähän myöhemmin.

 

"USKO JO!"

NO ENKÄ USKO! Mies. Jumalauta.

 

 

 

 

****

 

Tulevalle poikaystävälleni tiedoksi: Tällaisissa tilanteissa (joita varmasti tulet kohtaamaan usein, kysy vaikka vierailijoiltani), sinun on parempi totella minua ja toistaa perässäni "yes, yes... Myy is the cutest thing  in the whole world, indeed"

 

 

 

 

 

 

 

Btw. Kävin tänään MotoNetissä. Korkokengissä. Sain välittömästi palvelua kahdelta mieheltä yhtä aikaa ja selvisin ulos hengissä auton sisätilalämmittimen kanssa. En mene sinne tosin enää. Järkyttävä paikka. Seinän korkuiset hyllyt täynnä bassokajareita ja varaosia ja kalastusvehkeitä. Brr.