Eikö se riitä, että kerran kuukaudessa vuotaa kuiviin?

Onko ihan pakko olla menkat KOLME KERTAA KUUKAUDESSA?

Aina perkele kaksi-kolme päivää väliä ja taas alkaa.

Pyörtyilen kesken jumppien, mieleni tekisi nukahtaa suihkuun ja palelen vaikka sisällä on 26 astetta lämmintä.

Ja väittävät, että miehillä on hankalampaa kun miehillä kasvaa partaa. YHYY JOKU PARTA! YHYY JOKU YÖLLINEN SIEMENSYÖKSY! Mieluummin itse heräisin spermaisena kuin verisenä. Daa'a. Ainakin tietäisin, että näin unta jostain muusta kuin Teksasin moottorisahamurhaajasta.

Minun päätä särkee. Vatsassa kiertää. Rahat loppuu ja Tampax senkus porskuttaa. Varaan ajan kohdun poistuun niin loppuuhan tämä jumalauta. Jeesus jos se lääkäri taas inisee jotakin, että "ihan normaalia" niin tinttaan sitä vasurilla leukaan! Ja syytän 24/7 PMS-oireita. Olenhan nainen ja minulla on oikeus olla hengenvaarallinen. Itseasiassa OLENHAN VAMPYYRI. Jos nyt ei saatana Edward Cullenit lankea edessäni niin ei koskaan.

Minulla vituttaa! Vituttaa! Vihaan näitä pillereitä. Lopetan nämä ja hankkiudun raskaaksi. Pyhälle Hengelle. Nämä pillerit ovat parhaimmat ehkäisypillerit ikinä, koska näiden kanssa ei viitsi harrastaa seksiä, koska se penis ei mahdu sinne minne kuuluisi, koska siellä on jo tamponi!

Menen nyt syömään suklaata ja soitan äidille, että hankkii minulle rautatabletteja. Silmäpussini yltävät jo poskiluitteni alapuolelle ja näytän turpiin saaneelta Jediltä. Varpaat on niin jäässä ettei ikinä. Ääreisverenkiertoni on lakannut ja kaikki veret syöksyvät suoraan sydämestä pil....... you know.Ja nyt kun olen karkoittanut kaikki miespuoliset lukijani, niin voin taas rauhassa jatkaa miesten morkkausta.