Koska unohdin TAAS palauttaa kaverilta lainatun "Kolmijalkaisen paluu"-kirjasen niin lupasin korvata sen hänelle kirjoittamalla kunnon miestenmollaus-postauksen. Seuraavat lauseet sisältävät törkeää yleistystä, liioittelua ja sarkasmia, enkä pyydä anteeksi.

Miehissä naurattaa...

... Miesten kaikkivoipaisuussyndrooma. He tietävät kaiken, he osaavat kaiken ja he eivät vain yksinkertaisesti voi ymmärtää, että asioita voi tehdä oikein useammalla kuin yhdellä tavalla. Esimerkiksi onko sillä nyt niin hirveästi väliä irroittaako roikan ensiksi tolpasta vai autosta? Onko? Hä? Toki naisissakin on niuhoja, mutta miehinen niuho on naurettavuuden huippu.

... Huumori. Huono sellainen. Aikuinen mies nauraa vedet silmistään kakkahuumorille ja repeää täysin kun kuulee alatyylisen ja ala-arvoisen alapäävitsin. Toki on myös hauskaa huonoa huumoria (Miksi blondi istuu kannon nokassa? - Hän on suuruuden hullu!) mutta vain mies jaksaa nauraa samalle pieruvitsille yhtä lujaa vielä kymmenen kertomiskerran jälkeen. Onko tämä merkki rentoudesta vai hitaudesta?

... Iskemisyritykset. Silmänisku toimi ehkä 50-luvulla, mutta nykyään se saa modernin naisen vetämään siiderit nenään. Nainen voi iskeä silmää, homomies voi käsittääkseni iskeä silmään, mutta heteromies... eih. Myös maailmannapa-asenne, lompakon löyhyttely ja takapuolen/tissien tuijottelu/kehuminen ei auta sinua löytämään tosirakkautta. Seksiä ehkä, mutta senkin jälkeen nainen soittaa tyttökavereilleen ja kertoi tehneensä päivän hyvän työn: antaneensa säälistä.
(Damn, olen ilkeä tänään)

... Pullistelukuvat. Kyllä, teinityttöjen tissiherutukset ovat naurettavia, mutta naurettavia on myös kuvat, joissa mies esimerkiksi juo teetä muumi-mukista ja jännittää "huomaamattomasti" hauiksensa äärimmilleen. Kyllä, olet käynyt salilla mutta ainakin minusta lihaksikas käsivarsi on seksikkäimmillään kun se näyttää lihaksikkaalta ns. lepotilassa. Ei suonet paisuneina sen vuoksi, ettet halua nostaa Haisulin kuvalla varustettua mukiasi rennosti.

... Tyyli. Lippis, vanhat farkut ja nahkatakki. Mitä haluat viestittää noilla vaatteilla? Olevasi pahisamis? Toki kukaan ei jaksa aina panostaa ulkonäköönsä, mutta jos menet baariin ja käytät vielä yllämainittuja iskukeinoja niin on taattua, ettei edes meikäläisen ylhäisillä leveyspiireillä naiset lankea.

... Lempinimet. Pattissmurffi, Sporttismurffi, Tohelosmurffi, Puppy, Hobitti, Mörri sekä Mussukka. Minä se vain osaan tehdä miehistä naurettavia. Ja siinä sivussa itseni.

... Vauvakuume. Helppohan se on haluta vauvaa kun tarvii vain pökkiä muijaansa säännöllisen epäsäännöllisesti ja pidellä naisen hiuksia ylhäällä kun on aamupahoinvointia, kuvata videokameralla synnytystä ja mutista, että "meidän isomummo synnytti saunassa ilman puudutuksia, heikkoja nämä nykyajan naiset"... Epäuskoinen naurahdus ja välilihanleikkauksen tarkka kuvaus laittanee miehen kuin miehen ojennukseen.

... Rantakunto. Muistan Ruisrockissa, kuinka ainoat uima-asuissa liikkuvat naiset olisivat voineet olla suoraan Anttilan katalogista hypänneitä, kun taas uima-asuissa liikkuvat miehet olisivat voineet olla suoraan kantakuppilan terassilta. On se niin väärin. Sekä meitä tavallisen vartalon omaavia naisia kohtaan, että meitä esteettisesti tarkkoja naisia kohtaan.

... Miehinen kunto. Orien ori jaksaa painaa kaksi minuuttia ja hiljainen ja epävarma mussukka kaksikymmentä minuuttia. Ensivaikutelma ja todellisuus eivät aina kohtaa. Kuten ei myöskään maine ja todellisuus. Harmi.

 

 

Btw. Tein tänään poronlihapullia valkosipulikastikkeessa. Man, I feel like a woman!

Btw2. Onkohan tämä selvä merkki siitä, että on parempi lopettaa illan laulutreenit tähän. Kissa hyppäsi syliin ja lättäsi tassun suuni eteen.
Shanghain valot eivät sytyttäneet Myytä.
Ja väittävät vielä, etteivät eläimet osaa ajatella.