... Kandini tutkimussuunnitelma on pahasti vaiheessa, mutta pitäisi tehdä ruokaa, siivota vessa ja antaa kissalle virikkeitä niin lisäkäsille olisi todellakin tarvetta. Mies??

... Hartiat on jumissa. Pahasti. Mies!!

... Nenäsumute on lopussa ja apteekki on kaukana (ja kiinni), joten mies voisi murtautua kommandona (tai vaihtoehtoisesti kommandopipossa) Ilopilleriin ja hakea minulle röörien aukaisijaa. Mies?

... Salikortti meni umpeen niin haluaisin lainata miehen salikorttia. Mieees?

... Lampusta paloi hehku kuukausi sitten, enkä ole vieläkään saanut sitä vaihettua. Mies?!

... Täällä on n. 30astetta pakkasta ja koska autossani ei ole ohjaustehostetta niin rattia on hemmetin tuskaista kääntää. Mies??!?

... Joku ronski äijjä sais estää minua lähtemästä kauppaan ostelemaan lisää mässyteltävää. EI lihomiselle. MIES?!

... Joku mies ylipäätänsä motivoisi minua pysymään kuoseissa. Miäääs?

... Sänkyni alla kolisee öisin, vaikka Myy on kainalossa. Mies...? Sniif.

... Huomenna Suomi pelaa Ruotsia vastaan, enkä uskalla katsoa sitä yksin. Kyllä, C.S.I. on liian jännää minulle, mutta niin on jääkiekkokin. Mieeeeeeeeeees jumalauta!

... Minä tarvin muusan, että saan tähän blogiin vähän parempia tekstejä aikaseksi? Saatanan mies kun pitää jossakin kupata! Olis aika jo ilmaantua!

 

Kaipaan miestä just nyt niin paljon, etten alkaisi edes itkeä vaikka näkisin sen karmaisevan "varokaa heikkoja jäitä"-pikkukakkosmainoksen. Normaalisti itken aina kun se vammanen karhu tipahtaa jäihin, mutta nyt jostain syystä korventaa niin että en tippaakaan tirauttaisi. Lisäksi se karhu on varmasti mies, se örisee niin matalalta. Ja kaikki miehet ärsyttää nyt. Vaikka kaipaankin miestä. Enkä ketään tiettyä miestä, vaan jotain munakasta yleensä. Kaikki kelpaa, paitsi 99% miehistä.

Nää on niitä päiviä, ettei pitäisi edes kirjoittaa kun mitään järkevää tekstiä ei tule.

Kabummia. Taidan jatkaa "Miksi shoppailu on parempaa kuin seurustelu"-tekstin työstämistä illemmalla ja etsiä sisäisen Carrie Bradshawni. Se meni hukkaan. Kiitos yliopisto ja akateemiset kirjoitushommat, jotka pilaavat inspiraation.

Btw. 10.3. on 3 vuotta sinkkunabileet. Muistin väärin, maaliskuu on Se kuukausi, ei helmikuu.

Btw. 2. Minä en tykkää kandeilusta.

***

Iski inspiraatio! 

Simo Siilin tahtiin

Ikisinkku, kestosinkku
jonka lempiherkkua on kinkku.
Joka ilta, sillan alta
Sinkku kinkun löytää saa.


EI JEESUS! Meikästä on tullut ihan säälittävä -.-

Repeilen itselleni.