Rakkaat kanssasisareni.

Kun menette salille, muistakaa pukea päällenne parhaimmat treenivetimeenne ja käyttää muutenkin aikaa freesin mutta seksikkään kuntosali-lookin tekemiseen.

Sillä juuri sinä päivänä kun päätit nähdä vaivaa mutta et sitten jaksanutkaan vaan menit salille vanhoissa, ylisuurissa verkkareissa ja törkeässä tissit litistävässä paidassa finnit esillä ja hiukset törkyponnarilla niin se Andres Thorkildsenin suomalaisversio on siellä samaan aikaan treenaamassa.

Ja sitten se tulee polkemaan kuntopyörällä taaksesi kun olet crosstrainerilla ja et voi olla muistamatta sitä, että kuinka mummomaiselta takapuolesi näyttää niissä verkkareissa. Peilin kautta huomaat myös sen, ettei se Finnish-AT tsekkaa takapuoltasi kertaakaan.

Ehkä se oli homo?

Tai ehkä minä vain näytin liikaa hermafrodiitilta.

Luonnollinen kauneus in my ass.

Toki itsekin pidän naurettavina naisia, jotka tulevat salille täydessä pakkelissa ja avoimissa blingbling-vaatteissa, mutta sellainen naturellilla tavalla viehättävä salilookki olisi helposti hankittavissa pienellä vaivalla.

Mutta parasta tässä on se, että Finnish-AT asuu SAMASSA KAUPUNGISSA KUIN MINÄ! 

Smurfhunter is hunting again! (Tämä Finnish-AT (FAT... Ei kuulosta hyvältä) oli vain hieman minua pidempi, joten smurffaus jatkuu edelleen.)