Ketutti vähän salilla ku menin sinne uudessa vampyyrilookissani tissit litistävässä topissa ja perseen leventävissä verkkareissa ja siellä oli samaan aikaan bodaamassa kymmenen komeaa miestä ja yksi Victoria's secretin alusvaatemalli. Tekikö hieman hallaa itsetunnolle? Kyllä. Sainko yhtään vinkeitä katseita peilin kautta? En.

Vampyyrilookkini johtuu siitä, että olen vuotamassa kuiviin. God bless the minipillerit! (not) Tästä voisi kirjoittaa vaikka postaukset, mutta se karkoittaisi kaikki mieslukijat. Kuten saattaa karkoittaa myös tuleva ulkoasuni, joka on NIIN upea, ettei mitään rajaa. Valmistautukaa naisellistumiseen ;)

Ostin Huuto.Netistä Ne Mustat Korkokengät, mitä olen etsinyt viimeiset kaksi vuotta. En malta odottaa! Jos ne tuottavat pettymyksen (mitä ne tuskin tuottavat) niin... En tiedä mitä teen.

Korkokengille ja muulle naisellistumiselle on todellakin tarvetta, koska posti toi minulle tänään ehkä loukkaavimman kirjeen koskaan: 

TOSI MIEHILLE?! NaturaMed ei ole kyllä yhtään ajatellut, kuinka masentavaa tällaiset postit ovat niille naisille, jotka viettävät Rumaa Päivää kuivaksi vuotaen ja ovat juuri päässeet kämpille bodailtuaan tunnin Kaupungin Kauneimman naisen vieressä ja toisella puolella juoksumatolla juoksi mies, jonka rintalihakset olivat kaksikertaa isommat kuin omani. Hoovee NaturaMed ja postimies. Täytynee lisätä postilaatikkoon etunimi sukunimen lisäksi tai lisätä Ms. alkuliite siihen.

Haluan myös manikyyrin tai rakennekynnet. Peukaloni näyttää tosi miehen peukalolta.