Brr.
- 32'c. Hankala aloittaa uutta ja urheilullista elämää kun ulkona on niin kylmä, että sisälläkin paleltaa.

Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet oli eilen ja toissapäivänä! Ainoa mies, joka otti minuun yhteyttä vuoden 2009 loppupuolella oli kaveripoikani Vänrikki, joka yritti hyväksi käyttää vuokravideon palautuskykyäni. Miehet. Mies, jolta viestiä odotin vastasi kello 00:30 vuoden 2010 puolella. MYÖHÄSSÄ OLIT MIES. Auttamattomasti myöhässä.

Mutta itse uusi vuosi.


Yritin keksiä keinoa himmentää salaman aiheuttaa valkoisuutta. Toki tuo heijasta lautanen pitäisi asettaa salaman, ei naaman eteen mutta suurin kysymys onkin se, että miksi leukani muistuttaa Lordi Voldemortia?


Alkoholitonta kuohuviiniä. Oltiin siis ihan kännissä kun kahdestaan  juotiin koko pullo Sinkkuelämää -leffan ensimmäisen puolen tunnin aikana.


Alkoholittomat drinksut hyvällä kuvalaadulla. Menossa mukana Coca-cola zero ja limeviipale. We are professionals.


Tomaatti-kurkkukasa oli suurempi kuin suklaakakku. Ihme ja kumma söin seuraavana päivänä vain suklaakakun jämät, en kasviksia. Uusi elämä?


Syökää kanaa, joka näyttää herkulliselta. Las tortillas con pollo och vegetables oli illan pääruokana.

 
Syömisen jälkeen oli taikojen vuoro. Myy päätti siunata tinaveden semiuimalla siinä ja sen jälkeen kastoi meidät Isän, Pojan, Pyhän hengen ja jokaisen arkkienkelin nimeen räiskimällä vettä ympäriinsä.
Kyllä, voisin lakata varpaankynnet uudestaan.


Varjokuvana tinani näyttää erehdyttävästi Antonio Banderakselta, joka on Zorrona ratsastamassa luokseni miekka tanassa. Toisaalta tämä voi olla myös lohikäärme, Pegasos, Vapauden patsas tai sotalaiva.


Vaan näin katsottuna se näyttää ihan enkeliltä. Tai pöllöltä. Tai ankeuttajalta. Mutta enkeli kuulostaa parhaimmalta, etenkin kun monessa sisäkuvassa olohuoneemme oli täynnä enkelipalloja, eli orbseja eli todennäköisesti ylivalottuneita pölyhiukkasia. Noitajuhlamme oli ylikansoittunut.


Armelias mekkoni pelastaa minut ajattelemasta joulukilojani, jotka muuten katoavat seuraavan parin viikon aikana.

Uusi vuosi otettiin vastaan siis varsin mukavissa tunnelmissa. Taikojen mukaan ensi vuoteni sisältää joko sairastumisen tai uudet kengät, uuden lemmikin tai uuden ystävän sekä uuden asunnon tai sisustuksen muuttamisen. Mielenkiintoista. Lisäksi vesilasin mukaan menen yhdeksän vuoden kuluttua naimisiin. Aluksi luulin, ettei se kilkata ollenkaan ja kun se alkoi kilkattaa niin epäilin, että nyt se lyö kolmekymmentä kertaa.

Vaan mökille tieni vie nyt kissaseni kanssa. Muska on jo mökillä nauttimassa myyttömästä rauhasta ja hiljaisuudesta ja lattialämmitetystä saunasta ja hypännee parvelta alas jahka huomaa, että Myykin saapuu paikalle. "SHITMOTHERFUCKER" *jump*.

Kissat *huokaus*