En enää osaa edes laskea kuinka monetta päivää herään siihen, että mittari näyttää -30'c tai enemmän. En pääse ikinä pois täältä metsästä, koska äitini on syvästi sitä mieltä, että on aivan liian jäätävä ilma lähteä ajamaan satoja kilometrejä, koska autoni menisi kuitenkin metsään/rikkoontuisi ja paleltuisin kuoliaaksi, koska nelostiellähän ei tunnetusti ole liikennettä päiväsaikaan.

Epäilen, että todellinen syy on siinä, ettei äitini halua, että Terminator-Myy lähtee täältä. Piristävä paholainen. Oksensi tässä yksi päivä korvatulppia. Ja minä mietin, että mihin helevettiin nekin katosi. Nähtävästi Myy oli sitä mieltä, että herään tehokkaammin päästämään hänet peiton alle jos tulpat tuhotaan mahahapoilla.

Ja miehet... miehet. Päätin, että lauantai on virallinen EN TEKSTAA MIEHILLE -päivä. Tällöin en laita ainoallekaan miehelle viestiä. En, vaikka heistä jokainen päättäisi laittaa viestin minulle. Näin ollen voin sunnuntaina sanoa, että "Oi että, unohdin aivan vastata kun olin viettämässä tyttöjen kans jokavuotista miehenmetsästysiltamia kaupungin koleimmassa mestassa. Mitäs sulle kuuluu?"
Ja näin miehet ymmärtäisivät, että  on minullakin muuta elämää kun istua kännykkä kourassa paskalla.

Masennun, jos yksikään mies ei laita minulle lauantaina viestiä. Tällöin koko päivä menettää hohtonsa.

Joka tapauksessa. Minulla on kylmä. Minä haluan ulos. Kai se on pakko pukeutua eskimoksia ja lähteä metsästämään hylkeitä aka auringonsäteitä, jotka eivät tosin taida vieläkään näyttäytyä näillä leveyspiireillä. Kaamos on loppunut vaan kuusten latvat eivät värjäänny vieläkään oransseiksi. Se on niitä hetkiä, jolloin tekisi mieli alkaa itkeä. Aurinko on palannut. <3

Miksi asun näin pohjoisessa jos kerta jo pelkkä auringonvalo saa minut itkemään ilosta? Kesälläkin itken 24/7. Seriously.

 

EDIT: 14:53

Kävin sitten kävelyllä. Brr...


Lol.
Päällä:
Islantilaiset talviratsastustamineet + kerrasto
Pipo ja huivi Seppälästä
Hanskat kaapissa
Kengissä jääpiikit, joten niillä ei kehannu parketilla kävellä
Keittiövaaka asusteena päälaella

Mukavasti tämä asu peittää alleen jouluturvotukseni, josta on kadonnut jo kilo! Enää kaksi kiloa jäljellä. Hyvästi sinä katala kolmen kilon kinkku.

Ja vielä pakollisia WanhaPiica-kuvia


Rintsessa and The Queen


Leikitään?


Ei.


Pliis?


Ei.

....

GERONIMOOOOOO!


Fuck. You.