Masentavaakin masentavampi Viihdeuutisten otsikko: RIHANNALLA VIHDOIN UUSI RAKAS!

Ihan vihdoin? Chris Idiootti-poor-excuse-for-a-man Brown tinttasi Rihannaa turpaan viime vuoden helmikuussa, jonka jälkeen heidän suhteensa todennäköisesti loppui (ja hyvä niin) eli Rihanna on ollut kunnioitettavat 11 kuukautta sinkkuna. Johan se on aikakin löytää mies!

En halua tietää millaisia otsikoita minun miehenlöytämisestä tehtäisiin jos julkkis olisin:
 

* Feniillä V-I-H-D-O-I-N-K-I-N  uusi rakas!

* KÄÄK-juorut! Fenii myöntää seurustelevansa - Vain seiskassa!

* Feniin mummi: Vuosi 2012 on todellakin täällä.

* Suomessa kylmin talvi kymmeneen vuoteen: Asiantuntija arvioi sen johtuvan Helvetin jäätymisestä.

* Nyt Lidlissä tarjouksessa uudet saksalaiset pakkaskengät!

* Vedonlyönti käy kuumana. Hurjimmat veikkaavat jopa 31. päivää!

*Fenii MeNaisissa: Jouduin keskeyttämään Wanhapiicain Majatalon rakennussuunnitelmat


Muistaakseni tuossa helmikuun puolivälin tienoilla voin juhlistaa sinkkuuteni kolmivuotispäivää. Olen saavutuksestani ylpeä. Suurimman osan ajasta olen ollut täysin ilman miehenläheisyyttä ja pärjännyt loistavasti! Olen muun muassa koonnut  TV-tason, mutta näistä saavutuksistani kerron lisää vuosijuhlapäivänä.

Mutta kuinka kauan saa olla sinkku olematta säälittävä? Tuntuu, että 30+ vuotiailla on OK olla sinkkuna useita vuosia, koska tuolloin mahdollisuudet vähenevät samanikäisten pariutuessa vauhdilla. Nuorenpana taas olisi enemmän mahdollisuuksia, joten jo vuoden sinkkuus herättää ihmetystä. Jotenkin myös tuntuu, että mies saa olla hulivili huoleton pidempään kuin nainen ETENKIN yli kolmikymppisenä. Naisten on parempi löytää se elämänkumppani vielä siitoskykyisinä. Bloody hell. Minulla on enää reilut kahdeksan sallittua uotta aikaa löytää mies!
 

Paniikkia, vai ei paniikkia? Ei paniikkia. Jos minun on  tarkoitus olla ilman vakavaa parisuhdetta niin sitten olen. Ainakin minulla on useita, loisteliaita smurffikokemuksia vuoden ympäri kuin joillakin on VAIN yksi vuodessa. Hah!

Ja mieluummin näin kuin olla yksi niistä, jotka alkavat seurustella kuukauden suruajan jälkeen. Ehtiikö siinä ajassa edes käsitellä läpi edellistä suhdettaan ja eroaan? Tuskinpa. Sitä vain lataa vanhat kuonat uuden tyypin niskaan ja yleensä nämä laastarisuhteet kariutuvatkin vauhdilla. Tietenkin osa näistä tyypeistä on niin sitoutuvaa sakkia, että rakastuvat iäksi aina vain uudestaan ja uudestaan ja pitävät kynsin hampain kiinni löydöistään. Se yleensä myös tekee sen, etteivät nämä Seurustelijatyypit osaa luovuttaa ja päästää irti kun hommat vetelee viimeisiään. Jos suhde ei toimi niin se ei toimi! Osa roikkuu kuukausitolkulla sellaisessa suhteessa, jossa tuntevat pääasiassa vain pahaa oloa. Miksi? Pelkäävätkö he sinkkuutta? Älkää peljätkö. Sinkkuna on hyvä olla, sinkkuna selviää.