No ok. Esseisti.

Minun esseeni julkaistiin joidenkin muiden mediakasvatuksen opiskelijan esseiden kera kirjassa nimeltä "minun mediani". Oma tekstini on nimeltään "matkani sosiaaliseksi virtuaaliperhoseksi" ja kirjoitin sen ensimmäisenä opiskeluvuotenani.

Eilen meillä oli kirjajulkkaripirskeet ja siellä kävi ihan toimittaja ja valokuvaaja paikalla. Odotin, että saisin vastata kirjoitukseeni liittyviin kysymyksiin, mutta kun mainitsin merkittävämmäksi mediatapahtumakseni kirjoittamaan oppimisen ja että kirjoitan muun muassa blogia niin meikäläisen osuus on puhdas blogihaastis :D Kauhulla odotan sitä lehteä missä se tulee, koska pelkään että kuulostan hirveän leuhkalta siinä, etenkin kun mainitsin, etten enää kirjoita anonyymina kun päätin 100 000 kävijän jälkeen julkaista naamani täällä. (Toivottavasti siinä lukee kävijää, eikä lukijaa. Tällä blogilla ei todellakaan ole 100 000 yksilölukijaa :D) AAA. Jänskättäää. Osoitetta siinä ei mainita (thank god, sukulaiset pysyy vielä poissa täältä. Kai?)

Saa nähdä leikkaako pappani jutun irti lehdestä, kehystää sen ja laittaa mummilan seinälle.

Ja mistä muuten vetoa, että näytän siinä kuvassa järvihirviöltä?

Ja mistä muuten vetoa, että meikää ei edes näy koko jutussa, vaan pelkästään muiden haastiksia?

Anyway. Haluan taas pitää muotibloggaaja-hetken ja esitellä samalla eiliset vaatteet.
 

Kyllä. Järvihirviö. Carlislen puraisema järvihirviö.

Kengät on muuten joko click, klick, klik, click shoes, klik shoes tai klick shoes -kaupasta. Ei voi muistaa. Sampparin yläkerrasta Wanhojen pihatanssiin hankitut.