Lupaukset, lupaukset.

Viime vuonna lupasin, että laihdutan. Ja laihduinkin! Uskomattomat kahdeksisen kiloa. Joista puolet taisi palata nyt joulukuun aikana. Kun sorrun, sorrun kunnolla. Tänä vuonna lupaan laihduttaa nelisen kiloa. 62 on onnennumeroni ja alituinen päämääräni.

Tänä vuonna lupaan myös kiinteytyä/polttaa rasvaa vai miten se nyt halutaan ilmaista. Haluan olla normaalipainoinen, en lähelläkään laihaa mutta haluaisin kuitenkin, ettei kainaloni pursuilisi eikä jenkkakahvat ahtautuisi housujen päälle 62 kiloisenakaan. Tänä vuonna siis keskityn kahta kauhemmin liikuntaan ja ruokavalioon. Pois se suklaa NYT!

Tipaton tammikuu! Tämän lupaan joka vuosi ja loppu vuonna huomaan että hups: tulikin tipaton tämä vuosi. Taas. Tämän lupaan siksi, että tässä onnistun huomaamattani.

Kasvatan keuhkojani. Keskivaikea astma jo hieman antaa viitteitä siihen, että kannattaisi ihan tosissaan alkaa harrastaa raskastakin aerobista liikuntaa sen iän ikuisen painojen kanssa heilumisen lisäksi. Keväällä hiihdän ja lumien lähdettyä alan joko tehosauvakävelijäksi tai itken ja juoksen.

Hankin poikakaverin.
Ei se voi nyt olla niin vaikeaa! Tämä nyt todennäköisemmin kuitenkin epäonnistuu, joten projekti liikkuu edelleen nimellä: Mission impossible.
Jokainen nainen tarvitsee oman Tom Cruisensa. Ja minä tarvitsen hänet tänä vuonna. Piste.

Sosiaalistun. Erakkovuosi on takana. Tänä vuonna haluaisin tutustua uusiin ihmisiinkin. Katsotaan viitsinkö.

Tartun myös MouMoun haasteeseen ja alan pitää vuoden ajan kirjaa menoistani. Mukaan valitsen ulkonäköön liittyvät ostokset ja myös herkkuostokseni. Epäilen nimittäin, että joinain aikoina pistän liikaa rahaa herkkuihin ja jos joudun julkisesti julkaisemaan käytetyn summan niin luulisi, että vähentyisi se ostelukin. Kovat aseet käyttöön c'moon! Ulkonäköostoksiin sisältyvät: Vaatteet, kosmetiikka, asusteet ja hiustenhoito. Tarkoitus on vähentää ostelua ja innostua oman kaapin sisällöstä ja luvattomasta tyylittömyydestä. Ekoteko?