Olipa tylsää viettää "En tekstaa miehille"-päivää eilen kun yksikään mies ei tekstannut! Päätin jatkaa tuota päivää tällekin päivälle, muttei ne munakkaat kyllä tänäänkään viestittele. Jumalauta.

Kaiken lisäksi menin aleostoksille mutten ostanut mitään alesta. Päin vastoin pistin paljon rahaa kahteen tuotteeseen, jotka eivät välttämättä ole käytännöllisimmästä päästä MUTTA ainakin ovat upeita ja minun nyt. Mustat korkokenkäavokkaat ovat edelleen hakusessa ja tammikuussa ei enää shoppailla.

EDIT: Maanantai

No eipä kukaan mies minulle eilenkään tekstaillut. Jumalauta. Minut on nyt kyllä hyljätty. Ei se auta kuin ottaa puhelin kauniiseen kouraan ja tekstata niille itse, että olen menossa tanssimaan napatanssia ja yksityistreenit tänään kämpilläni kello 20:00, yleisö olisi suotavaa. Ps. Ei avecia.

No, ei ehkä kuitenkaan. Ja en ymmärrä miksi puhun miehistä kokoajan monikossa kun odotan viestiä vain yhdeltä?

Huomenna minulla on kuvaukset! Odotan innolla, en ole koskaan ennen ollut sellaisissa kuvauksissa. :) Kuulemma koko uljas hammasrivistöni saa leukaluita myöden näkyä kuvassa ja sehän passaa, koska hampaani ovat priimalaatua. Täytyy vain katsoa miten se viisaudenhammas on sieltä tulossa, että repivätkö sen pois jo ennen puhkeamista vai odotetaanko vielä hetki. Hammasröntgeniin siis matkani vie huomenissa.

Elämässäni ei tapahdu mitään, siksi olen ollut hiljaa. Mutta baarissa käytiin perjantaina. Hiljaista oli ja saatiin kuulla kaikki toivebiisimme. Seuraani en edes kerro, koska se on niin arvattavissa.


 
Minulla oli tässä tekstitykset, mutta ne katosivat kolmesti ja neljättä kertaa en enää jaksanut. Oikeassa alalaidassa huomaatte, mitä liika muotiblogien lukeminen voi pahimmillaan tehdä ihmiselle.
Keskellä muutun hindu-jumalattareksi, mistä lienee apua kohta alkavalle itämaisen tanssin tunnille.
Ylhäällä on joululahjaksi saamani OikeaMies-magneetti.