Taas sen sai nähdä, että kun joutuu puhumaan älykkäitä komean ja lihaksikkaan miehen kanssa niin tulee unohdettua tärkeitä asioita. Kuten oma kotiosoitteensa.

Kävin ostamassa salikortin uudelle salille ja siellä kysyttiin osoitetta. Pokkana sanoin sen olevan sinkkukatu 14. Unohdin täysin lisätä loppuun "as 32". Eli nyt hän joko luulee, että omistan koko kerrostalon tai sitten asun omakotitalossa vanhempieni kanssa. Jumalauta.

Ei olekaan iso virhe, mutta kun mietin tässä miten saan korjattua tämän kuulostamatta urpolta. Siis c'moon. Melkein kaksi vuotta olen tässä asunut ja nyt mokaan osoitteen kanssa? Jumaleissön. Ehkä tyhmä brunetti vetoaisi häneen "ai niin, sanoin eilen osoitteeni väärin, koska häikäistyin hauiksistasi ja halusin antaa itsestäni aikuisemman talonomistaja-kuvan."

Huomenna on sitten bodausohjelmantekopäivä. Jippijaijee jos tämä Hauis on siinä veivaamassa minua oikeaan jalkaprässiasentoon.

No, komeat miehet ainakin itseäni vain kannustaa salilla. Ei viitsi vain istuskella ja näyttää tylsistyneeltä. Mutta toisaalta ei viitsi myöskään näyttää meikaltulta ja laitetulta, koska se jos mikä on todennäköisesti naurettavaa bodareitten mielestä. Eli meikittömänä punnertamaan! Ehkä joku uros innostuu tekemisen meiningistäni ja unohtaa katsoa naamaani pyytäessään minua treffeille.

Miksi muuten vasta keksin nyt, että kuntosali jos mikä on täydellinen paikka löytää se ikioma Andreas Thorkildsen? 

Pahoittelen edelleen hiljaisuutta. Päätin, että jos en kirjoita koulujuttuja niin en kirjoita mitään muutakaan. Tämä johti siihen, etten kirjoittanut mitään. Pakko keksiä jokin uusi uhkaus.