Miksi pidän korkokengistä?

Ne ovat hyvännäköisiä. Niiden muotokieli ja mallien monimuotoisuus iskevät minuun. Siksi eteiseni pursuilee korollisia huomattavasti enemmän kuin korottomia kenkäyksilöitä. Käytännöllistähän tämä ei välttämättä ole etenkään talvisaikaan, mutta toisaalta miksi ostaisin sellaisia kenkiä, jotka eivät omaa silmää miellytä? En haaveile ylipolven korkosaappaista siksi, että miehet saattaisivat pitää niitä seksikkäinä vaan siksi, että minusta ne näyttäisivät äärimmäisen hyvältä suht pitkissä koparoissani.

Naiskateus.
Kenkiä EI osteta miehiä varten. Jotkut munakkaat nähtävästi olettavat, että naiset laittautuvat baareihin ja tuhlaavat omaisuuksia asusteisiin ihan vain siksi, että saisivat iskettyä itselleen unelmien prinssin tai pidettyä sen. Ehei. Me naiset laittaudumme muita naisia varten. Me haluamme ilmestyä baariin niin, että osa naisista vetää kossubatteryt nenäänsä, osa alkaa epävarmasti korjailla omaa asuaan ja loput juoksevat vessaan lisäämään meikkiä. Toisin sanoen: haluamme luoda uhkakuvia kilpailijoillemme. Ja yleensä kateutta herättävään asukokonaisuuteen kuuluu yhteensopivat korkkarit. Ballerinat yms. kuuluvat "haluan olla söpö ja ystävällinen"-iltoihin. Uhkaavaa viettelijätärtä ei luoda alle viiden sentin koroilla. Saatte vapaasti olla eri mieltä. Esitänhän vain omia ja varsin rajoittuneita mielipiteitäni höystettynä roimalla annoksella sarkastista ja kärjistettyä huumorintajua, joka joiltakuilta saattaa mennä ohi. Ja huomattavan usein huumorini menee ohi juuri mieslukijoiltani. I wonder why...? 


Haluan olla pitkä. Onneksi olen luonnostani naiseksi suhteellisen pitkä (170cm) mutta haluaisin olla aikuisten oikeasti vähintään 180 senttisen arojen amatsoni. Korkokengillä pääsen näkemään maailman siltä korkeudelta, jonne minut on tarkoitettu. (toim. huom. Ennustepituuteni oli 182cm.)
Tämä ei tarkoita sitä, että kuvittelisin korkokengissä kävellessäni yhtäkkiä kasvaneeni muutenkin kymmenen senttiä. Ehei. Mutta ei se sitä tosiasiaa muuta, että jos minut mittaa varpaista päälakeen niin korkokengillä päälakeni on - tattadadaa - noin kymmenen senttiä korkeammalla.
En myöskään tarkoita sitä, etten olisi tyytyväinen pituuteeni. Se, että haluan jotakin mitä en voi koskaan saavuttaa ei tarkoita sitä, etten ole onnellinen nykytilanteessa. Haaveilenhan minä täydellisestä unelmieni prinssistä vaikka olen täysin tyytyväinen myös sinkkuelämääni. Ihmisellä saa ja pitää olla haaveita, joko mahdollisia tai mahdottomia. Pitää vaan siinä sivussa muistaa olla kiitollinen siitä mitä jo on.

Ja aikuisten oikeasti: Miehet esimerkiksi nyt kemijärveläisessä baarissa ovat 100 % varmuudella keskimääräisesti lyhyempiä kuin miehet helsinkiläisessä baarissa. Käykää Lapissa tallustelemassa: ihmiset siellä ovat lyhyempiä. En minä Turussa tallustellessa näytä mitenkään erityisen pitkältä edes korkkareissa kun taas Ivalossa voisin liittyä vaikka friikkisirkukseen. (toim. huom. kärjistettyä sarkasmihuumoria.) Se, että minä kutsun alle 180senttisiä miehiä alamittaisiksi ei tarkoita sitä, etten missään nimessä voisi seurustella keskipituutta lyhemmän miehen kanssa. DAA'A. En ole ikinä edes pussaillut keskipituutta pidemmän miehen kanssa. Ikinä ei ole mennyt niskat jumiin suukotellessa ja korkokenkien kanssa saan painaa pääni vienosti alaspäin. Enkä ole aikuisten oikeasti valittanut.

Oma miesihanteeni on Andreas Thorkildsen, hän vastaa miestoivettani täydellisesti ja hänen rinnallaan en näyttäisi Jenni Dahlman-Räikköseltä. Todennäköisemmin kuitenkin joskus alan seurustella vajaat 175senttisen hifinörtin kanssa. Ja tuskin tulen sitäkään päätöstä katumaan.

Miksi siis menen baariin mieluummin koroissa kuin matalissa ballerinoissa?
Koska haluan säväyttää. Haluan erottua joukosta. Haluan olla edes hetkellisesti pitkä. Nautin siitä, että olen baarin pisimpiä (toim. huom. paitsi Napapiirin alapuolella.) Korkokengät ovat mielestäni esteettisesti kauniimpia, korkokengät sopivat tyyliini ja persoonallisuuteeni paremmin. Korkokengissä tunnen itseni varmasti upeaksi. Korkokengissä osa naisista katsoo minua pelokkaasti. Korkokengissä sääreni näyttävät pitkiltä ja hoikilta. Korkokengät nyt vaan on <3.

Ja päinvastaiset mielipiteet eivät päätäni käännä.

IMO duunatut pölykapselit ovat naurettavia, mutta jonkun mielestä ne ovat tärkeintä autossa niin enpä minä ala vastaan väittämään. Mielipiteitä, mielipiteitä. :) Ymmärrän myös naisia, jotka eivät pidä korkokengistä ja näen paljon naisia, jotka ovat niin upeita tennareissa, että juoksen baarin vessaan lisäämään meikkiä.

Toim. Huom. Kadehdin myös taskurakettimallin naisia. Olisi ihanaa olla 150senttinen ja siroluinen söpöliini. Sen tavoitteleminen nyt on kuitenkin ikävä kyllä huomattavasti hankalampaa kuin 180cm tavoittelu joten päätökseni pitää. Up, up and higher.


 

Huomisen joululaulubiisi sopiikin tähän postaukseen todella hyvin. En ikävä kyllä saa laulua lisättyä ainakaan heti aamusta mukaan järisyttävän kurkkukivun vuoksi.