En ole vielä saanut lahjoja esiteltyä, koska suurin toiveeni: oma rauha, ei ole vielä toteutunut hyvänä ajankohtana. Enkä nyt välttämättä viitsi alkaa selostaa omassa huoneessani "Ja tämä tehosekoitin oli kyllä loistava lahja plaaplaaplaa", koska siinä vaiheessa äitini varmasti raahaisi minut psykiatriselle hermoromahduksen vuoksi.

Minä en ole ainoa tässä taloudessa, joka on saamassa hermoromahduksen. Muska, armas adoptiokissamme, joka vuosi sitten päätti muuttaa naapurista meille, ei ole todellakaan saanut viettää rentouttavaa joululomaa kun olen raahannut Terminator-Myyni tänne. Seuraavaksi saatta taatulla kamerakännykkälaadulla kuvattua kissatappeluvideota. Sääli kun loisteliaat äänefektit alkavat kuulua vasta puolen minuutin kohdalla. Tuota jupinaurinaa Muskan suusta kantautuukin pitkin päivää useaan otteeseen.

 

On se kivaa kun ne niin tykkäävät toisistaan vallan mahdottomasti <3.

Tapsanpäivänä oltiin jälleen Sadun kanssa baarissa. (Kyllä, Satu on koko sosiaalinen lähipiirini nähtävästi). Ristimme tapaninpäivän viralliseksi paskojenmiestenpäiväksi, ja ilta oli varsin naisenergiavoittoinen. Täällä oli -30'C pakkasta ja iso osa baariajasta meni sen kauhisteluun, että lähteekö Leppismobiilini lainkaan käyntiin. Totta kai se lähtee! Naisten autot on luotu kestämään. Ford Ka 4eva!
 Siinä on taas alkoholiton ihminen selvänä. Ei ihme, ettei kukaan ikinä usko, etten käytä alkoholia. Vastakin eräs tuli sanomaan, että "Käytäthän sie ku mie puhuin sulle sillon ku olit humalassa viimeksi!" Nähtävästi siis sössötän puhuessani komeille smurffeille.
Olin myös niin häikäisevä, että jokainen ei-talvitakkikuva minusta ylivalottui.


Tahdon nyt leikkiä muotibloggaria:
Musta pitkä paita/Mekko: 
Gina Tricot, kirpparilta 2€
Vyö: Gina Tricot, ~15€
Kengät (mustat, eivät näy. Hähä): Mekka. 10€
Laukku (violetti): Mikälie, kirpparilta 4€
Otsatukka: perseestä, 0€
Tekoripset: Seppälä, 4,95€
 

Värikuvat on mielikuvituksettomille. Kröhöm.

Alan kasvattaa etuhiuksiani pois. Meni hermot. Kärsin tosin hemmetin korkeasta otsasta ja ilman etuhiuksia näytän hetkittäin munapäältä takatukalla. Onneksi 80´s onkin nyt pinnalla. Ainakin näillä leveyspiireillä.

Kysyttiin kuinka kotiseutu-uskollinen olen ja olenko harkinnut muuttavani etelämmäs pidempien miesten metsästysmaille: Olen kyllä. Meinasin tosissani hakea Jyväskylään lukemaan psykologiaa, mutta sitten tulinkin toisiin ajatuksiin. Nyt haaveilen siitä, että kävisin lukemassa Vaasassa itseni viestintätieteiden maisteriksi jahka saan kasvatustieteistä edes kandin väkerrettyä. Kuitenkin hyvin todennäköisesti tulen viettämään loppuelämäni Napapiirin lähituntumassa jos työt sen vain sallii.
Turun seutu, Keski-Pohjanmaa ja Järvi-Suomi ovat Pohjois-Itä-Länsi-Lapin lisäksi ne paikat, joissa voisin kuvitella asuvani.
Olen aika maalaistyttö ja tähtään siihen, että opiskelujen jälkeen minun ei tarvitsisi taajamassa asua. Toisaalta kerrostalot ovat siinä mielessä turvallisia, ettei minun tarvitse pelätä sitä, että jokin Pan's Labyrinthin allihirviö murtautuisi parvekkeen kautta sisään (paitsi jos se omaa ninjataitoja ja kykenee kiikkumaan seiniä pitkin), mutta ehkä minä sitten aikuisena lakkaan pelkäämästä mielikuvitukseni luomia psykopaattimurhaajia. 
 

Loppuun vielä lisää Terminator-Myytä.


Olen hyvin siisti ihminen, kuten huomaatte. Joulusiivouksen jälkeinen joulusotkeminen on jo täydessä vauhdissa. Äitillä alkaa ahdistaa, pakko siis tänään siivota tai karata kaupunkikämpille. Tässä kuvassa yritin ottaa kuvaa ripsistäni ja kamerasta roikkuva ripustusnaru liekehdytti rakkaimpani. Sinne meni sukkahousut.Linssi-Myy halusi sitten olla sylkyssä loppukuvaussession, vaan sihtini on nähtävästi hakusessa niin ripset eivät päässeet tässäkään esille.
Kyllä, tykkään seepiakuvista.

Huomenna kummitytön ristiäiset ja nyt ostamaan lahjaa ipanalle. Miten olisi taulu, jossa lukee Queen?

Ja kiitos Beljalle näistä ohjeista, joilla pääsee vuoden aikana huippukuntoon! :D Tipaton tammikuu minulta nyt ainakin onnistuu, ongelmia alkanee ilmetä viimeistään suklaattoman syyskuun kohdalla, joka ei muuten ole vielä onnistunut. Ensi vuonna, ensi vuonna.