Miehellä on ollut nyt 16 tuntia aikaa vastata viestiini. Tuosta ajasta hän on todennäköisesti nukkunut kahdeksan tuntia, mutta hitainkaan putkiaivo ei kirjoita vastausviestiään tuota toista kahdeksaa tuntia! Viesti on selvä: He is just not that into me.
Hän ei olekaan istunut elmukelmuun kääritty kännykkä kourassa saunassa, hän ei ole kuljettanut kännykkäänsä Aku Ankan seuraksi vessaan ja hän ei todellakaan ole nukkunut äänet päällä ihan vain siinä toivossa, että päätän viestittää hänelle keskellä yötä.
Next!


Yölliset viestit ovat muuten aika pahoja. Itse ainakin joskus keskellä yötä alan miettiä jotain elämää suurempaa ongelmaa, sydän alkaa tykyttää, pyörin sängyssä, en saa unta ja sitten päätän tarttua härkää sarvista ja laittaa viestiä asiaan kuuluville henkilöille. Ignoraan täysin pääni sisällä piipittävän "kannattaisikohan odottaa aamuun, koska olet saattanut nyt tehdä unisia johtopäätöksiä?"
Ehei. Viestit matkaan ja hyvillä mielillä nukkumaan.
Aamulla sitä herää siihen, että onkin tehnyt typeriä johtopäätöksiä ja laittanut matkaan hyvässä lykyssä useita noloja tekstiviestejä. Katsos kun unisena ei siihen ensimmäiseen viestiin saakaan sisällytetyksi kaikkea mitä haluaa ja sitten tulee lisää sydämen  tykytystä ja sängyssä pyörimistä ja on ihan pakko laittaa toinenkin viesti perään. God damn it!

Ja minä luulin, että nuo yöviestit jäivät teini-ikään. Ehei. Ne tulivat takaisin. Onneksi en sentään ole ainakaan viikkoon laittanut kellekään miehelle älykästä yöviestiä. Kerran aamulla heräsin siihen kun kännykässäni oli viesti Herra X:ltä ja se kuului näin: "Sun kannattais tosiaan lopettaa tuo huumeiden käyttö". En ymmärtänyt lainkaan mistä oli kyse, kunnes menin lähettyihin viesteihin ja huomasin lähettäneeni todellisen unissaviestittelijän yöviestin keskiyöllä X:lle "Nukutaan oulussukka ja kauniita tonsia pionellin".
 

******


Päätin, että en laita tänään yhtään viestiä kellekään miehelle! Oma uuden vuoden taikani olkoon se, että ne miehet, jotka minulle tänään omatoimisesti viestittävät ovat menossa mukana myös ensi vuonna. Muut jäävät hämärälle 00-luvulle keskenään homosmurffeilemaan.

Muita taikoja täksi illaksi: 

Pistäppäs puhtaalle pöydälle kasa esineitä

Avain (muutto)
Tutti (Vauva)
Raha (rahaa)
Musta lanka (surua)
Särkylääke (sairastuminen)
Sydän (kumppanin löytyminen)
Sormus (vakava sitoutuminen hyiyöks)
Hevosen kenkä (Lucky you)
Koira (uusi lemmikki / uusi ystävä)
Laiva/vene/auto (Matka)
Punainen lanka (ylennys töissä, työpaikan vaihto)

Sekoittele tavarat sikin sokin, että hän, jolle katsotaan ei näe missä mikin on. Pistä kahvikupit jokaisen esineen päälle ja pyydä ennustuksenkohdetta nostamaan kolme kuppia ja niistä sitten nähdään mitkä ovat kolme suurinta juttua tulevaisuudessa. Symboleja voi lisätä oman halun mukaan tai ottaa pois oman halun mukaan. Musta nappi kuvastaisi kuolemaa, mutta sitä en ainakaan itse ole laittamassa. Liian vakavaa nuorelle ihmiselle.

Ja toinen mitä tehdään

Juomalasi asetetaan pöydälle pystyyn. Sormus sidotaan yhteen hiuskarvaan ja sitä roikutetaan juomalasin sisällä. Jos sormus kilahtaa juomalasin laitaan, niin niin monen vuoden perästä pääsee asianomainen naimisiin, kuin sormus kilahtaa. Jos sormus ei kilahda, jää henkilö naimattomaksi.
Odotan innolla omaa kilahtamattomuuttani.

Lisäksi nostelemma täällä syrjäkylän Wanhapiicain noitajuhlissa  tänään oraakkelikortteja. Gurnau ja hyvää uutta vuotta kaikille!