Myy-tonttu ei ihan liekehtinyt lakkinsa kanssa.

Tikkareita
Suklaata
Suklaamurokakkua
Taatelikakkua
Kinkkua
Suolakalaa
Pippurisuolakalaa
Luumuglögimuffinseja
Puolukkajäädykettä
Keksiä
Poroa
Torttuja
Suolapähkinäpipareita
mumsmumsmumsmumsmums

Tammikuussa alkaa uusi elämä, kai te sen jo tiedätte? Pääsette mukaan huikealle matkalle kohti loistokuntoa ja Megan Fox -kroppaa. Suuruudenhullut haaveeni pääni sisällä eivät hiljene koskaan! Miksi tavoittelisin puolukkaa mättäältä kun kymmenen sentin koroilla yllän tavoittelemaan kuuta taivaalta?

Kas siinä Tapaninpäivän hajatelma!

Iltasella ajattelin esitellä hieman joululahjojani ja samalla testata skypeä. Mikrofonini/koneeni on mennyt hieman sököksi ja en saa ääntä nauhoitettua, sen vuoksi joulupäivän ja tapsanpäivän extraruudut jäävät tänä aamuna saamatta, koska ne menettävän merkityksensä lukumuodossa. Katsokaan olisiko Skypestä siis apua.

Sain joululahjaksi muun muassa Pan's Labyrinth-nimisen espanjankielisen kauhutrillerielokuvan. Väittivät sitä fantasiadraamaksi mutta C'MOON Se kämmenillään katsova keijuja syövä allihirviö oli jotain järkyttävää... Ainakin viime yön unessani. Hankin miehen jo ihan vain siksi, ettei tarvitse herätä keskellä yötä siihen kun peitto meinaa kuristaa minut ja ehdin juuri ja juuri pelastautua siltä kuinka monsteri tarraa kiinni uniminäni jalasta. HYIHYIHYIHYIHYI. Voisin kopsata tähän sen monsterin kuvan, mutten kyllä uskalla nähdä sitä enää ikinä.
Kukkuluuruu-leikki sai ihan uuden merkityksen.

Sain myös lahjaksi Lumikki-DVD:n. Kyseinen leffa traumatisoi minut seitsemänvuotiaana ja en kyllä taida uskaltaa katsoa sitäkään uusiksi. Olen aika herkillä nyt. Brrr.

Vaan myöhemmin lisää lahjoista ja Tapsantanssi-tunnelmia.

P.S. Yritän lopettaa näiden turhien höpötyspostauksien postailun. Laatu kärsii kun yritän määrällisesti täyttää perusbloggareiden postausvauhdin. Pahoittelen jo siis etukäteen, että todennäköisesti palaamme aika pian jälleen n. kolmen postauksen viikkovauhtiin. :)