Hyvää joulua kaikille!

 

Täällä oletaan kohta syömingeille :) Aamun olin töissä ja ihastuttava pelastustyömies iski silmää joulua toivotellessaan. Tepsuttelin onnessani ympäri Tiimaria tuolloin.

Järkytyin kuin sain 13-vuotiaalta serkultani seuraavan viestin: "jotku saa maate... jotku seiste... jotku edestä päin... jotkut takaapäin... Jotkut kotona... Toiset kylillä... Mutta kaikilla se tuntuu yhtä hyvältä, kun saavat joulutervehdyksen :)
Lähetä tämä kavereille tai tuhma tonttu paskoo joulukinkkuusi! Hyvää joulua :D"

13-vuotias?! Tietääkö tuon ikäiset jo tuhmasta ja kaksimielisestä huumorista? Eikö seiskalla pelätä enää poikabasilleja? Ai niin.. ei pelätä. Hui kauhistus kun lapset kasvaa. Olen 8 vuotta vanhempi ja tottunut siihen, että se olen minä, joka tietää kaikki härskeimmät vitsit viisikymppisen tätini lisäksi meidän suvusta. Ja nyt armas serkkuseni on astelemassa samaa tietä kuin me. Ou nouh!

 

23. luukku unohtui totaalisesti, saatte sen myöhemmin tänään :D Kaksi muutakin luukkua puuttuu mutta yritän korvata ne viimeistään vuoden kuluttua. Ei stressiä, ei stressiä! Joulu on hengailun aikaa. Ja minä olen ihan toevottoman laiska ja nälkäinen. Kinkkua, suklaata ja lentosuukkoja.