1. Ole naisellinen

Jos istut jalat söpösti ristissä, lantiosi heiluu liikaa kun kävelet tai kannat kalliimpaa KÄSIlaukkua kuin nainen niin voit olla varma, että naisten heterotutka ohittaa sinut aika varmasti. Jos haluat päästä eroon sinussa roikkuvasta naisvampista niin pistä päälle kunnon shemale-esitys ja todennäköisesti nainen ymmärtää aika äkkiä, että mitään miestenisketyskaveria kummempaa sinusta ei heru.
Toisaalta jokainen nainen haluaa ihkaoman homomieskaverin (kiitos Sinkkuelämää), joten tämä keino ei aina tepsi.

2. Mollaa

Jos sisällytät ensi hetkiinne kertomuksen siitä, kuinka eksäsi silmät säkenöivät sinisiä safiireja kun taas epämiellyttävän iskettäjän silmät muistuttavat lähinnä lokakuista kuralammikkoa niin voit olla varma, että tämä nainen lihoo seuraavana päivänä vähintään kilon. Lohtusyöminen <3. Ilkeys toimii, mutta toisaalta... Niin, haluatko olla ilkeä?

3. Ole liian rehellinen naisen painosta

"Vähän ylimääräistähän sinussa näyttää olevan, mutta joskus ois kiva kokeilla kunnon pehmusteita tuossa patjan päällä".
Bitchläps.
Muutenkin, mitä ikinä tahansa sanotkin naiselle niin älä sano, että hänessä on vähän ylimääräistä!!!
Kuten huomaatte, Puppy ei tule saamaan tätä koskaan anteeksi ja minähän en koskaan unohda.
BTW. Painan enää 63 kg. Hähä. Tai no... Katsotaan aamulla puntarin lukemia.

4. Lähesty naista kaatokännissä

"Shinä olet niin khaunsäläsäsgäjhäääshhhhh"

Niin, tarviiko tätä nyt edes kommentoida?

*********

Hmphm. Kävin jääkaapilla ja unohdin mitä piti kirjoittaa. Joka tapauksessa, hyvää jouluyötä kaikille <3 Nukkukaa hyvin, että jaksatte aamulla syödä. Paitsi että huomenna alkaa uusi elämä! Tapaninpäivä on lähellä ja hyvin ehtii vielä nälkiinnyttää itsensä pikkumustaan.

btw. Jos pelkää henkiä niin parempi nukkua lattialla,meinaan että esi-isät kuulemma haluaa jouluyöt nukkua sukulaistensa sängyissä. Eipä siinä mitään, viimeksi isän kanssa olen tainnut nukkua joskus kuusivuotiaana :D Saa nähdä kuorsaako vielä niin kovaa, että perustukset tärisee ja voisi luulla lumiauran ajavan ohitse.
*******


PS.  Olen uusimmassa seiskassa! Minut näkee suurennuslasilla ja hyvällä tuurilla lähisukulaiset saattaa tunnistaa ja nekin vain puhtaasti arvaamalla. Mutta siellä olen! Matkani Tuksuksi on alkanut.